Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz kis gyerekke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz kis gyerekkel új párt találni?

Figyelt kérdés
Nem egyszerű feladat, 1 éve vagyok egyedülálló anyuka, és nem tudok hol ismerkedni interneten kívül. Ti hogyan ismertétek meg a párotokat?
2024. júl. 7. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
67%

Azért, mert sok ember nem akar kötöttséget a nyakába venni.

Nem egy embertől hallottam, hogy nem tudna elfogadni vagy szeretni egy számára idegen gyereket.

2024. júl. 7. 17:36
 52/69 anonim ***** válasza:
80%
Az az érdekes,h a tök normális válaszok, meg az ilyen teljesen primitív agymenések pont ugyanúgy le vannak pontozva. :D
2024. júl. 7. 17:40
 53/69 anonim ***** válasza:
33%

"Az az érdekes,h a tök normális válaszok, meg az ilyen teljesen primitív agymenések pont ugyanúgy le vannak pontozva"

Usd a pirosat, Tonikam, hadd repedjen a kijelzo :)

40F incel

2024. júl. 7. 17:42
 54/69 anonim ***** válasza:
66%

Kérdező, ilyen fiatalon szerintem csak válogatnod kell a pasik közül.

Sajnos ilyen világot élünk, már nem lehet sehol sem ismerkedni csak az interneten. Jó, bele fogsz futni rengeteg hülyébe, de miután ezeket szelektálod szerintem simán találhatsz normális és vonzó pasit is.

Férfiként gyerekkel viszont már az én koromban lehetetlen társat találni :( 40/f

2024. júl. 7. 18:02
 55/69 anonim ***** válasza:
37%

El kell hogy szomorítsalak de gyerekkel max szexpartnert fogsz találni. Persze nem kell hinned nekem, és akit találni fogsz, az is majd behazudja neked a fűt meg fát, de ne legyenek kétségeid...

De hát ugye így jár az aki faszkörhintázik

2024. júl. 7. 18:35
 56/69 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves utolsó válaszoló, kedves vagy.

Ne szólj be olyan dologért aminek a felét sem tudod. ;)

2024. júl. 7. 19:35
 57/69 anonim ***** válasza:
64%
Faszkörhinta? Az megvan, hogy 1 dugásból lehet gyerek, vagy nem volt biosz a kisegítőben?
2024. júl. 7. 20:44
 58/69 anonim ***** válasza:
58%
57. Azoknak van igazuk, akik azt írják, hogy egy gyerek nagyon megnehezíti a kapcsolatot. Mindig kell vele számolni, miközben nincs köze hozzá. Törődni kell vele, az apját sem lehet kihagyni a közös életükből. Sosem lesz első, csak a gyerek után a második. Nagyon toleránsnak kellene ehhez lenni, az meg nem megy mindenkinek.
2024. júl. 7. 20:45
 59/69 anonim ***** válasza:
48%

„Az megvan, hogy 1 dugásból lehet gyerek, vagy nem volt biosz a kisegítőben?”

De igen volt, és képzeld, nekünk még azt is megtanították, hogy az óvszer megfelelő használata meg tudja előzni a nem kívánt terhességet. (Nem is beszélve a többi fogamzásgátlóról…)

Ez nálatok kimaradt? 😅

2024. júl. 7. 21:01
 60/69 anonim ***** válasza:
53%

"Van nekik parjuk, nem kell keresni, hisz' valaki megcsinalta a gyereket. Az, hogy a parjuk nincs veluk, az egyeni szoc. problema. Ok basztak el az eletuket, vallaljanak felelosseget."

Tehát ha összejönnél egy nővel (scifi), születne gyereketek, nem működne a kapcsolat, akkor visszamennél cölibbe, mert van már párod?

2024. júl. 7. 21:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!