Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz kis gyerekke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz kis gyerekkel új párt találni?

Figyelt kérdés
Nem egyszerű feladat, 1 éve vagyok egyedülálló anyuka, és nem tudok hol ismerkedni interneten kívül. Ti hogyan ismertétek meg a párotokat?
2024. júl. 7. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 A kérdező kommentje:
Nem nem álomszerű. Több egyedülálló férfitól is hallottam már h el váltak, szakítottak itt vannak egyedül, nehéz ismerkedni újra, és ebben a korban már családra szamitottak de nem úgy alakultak a dolgaik
2024. júl. 7. 16:38
 32/69 anonim ***** válasza:
17%
Hány éves vagy kérdező?
2024. júl. 7. 16:42
 33/69 anonim ***** válasza:
86%
Gyerektelenül is nehéz normális párt találni, nemhogy kisgyerekkel.Ez nem magától értetődő?
2024. júl. 7. 16:42
 34/69 anonim ***** válasza:
27%
33 a te valóságodban a nők hordják a nadrágot? Kicsit életszerűbb az én világom mégha megosztó is
2024. júl. 7. 16:43
 35/69 anonim ***** válasza:
68%
#36 milyen nadrághordás az szerinted, hogy egy idegen farok nem kussoltathatja be a nő gyerekét? Ez inkább alap. Az ilyen tetvet egy igazi anya azonnal kirúgja.
2024. júl. 7. 16:46
 36/69 anonim ***** válasza:
51%
Nem kóstolok be vagy bántok senkit. El akarom csupán kerülni hogy raklapnyi idő és pénz után kapjam meg a " nem vagy az apám,nem tilthatod meg ezt azt amazt" szöveget. Be kell tehát törni őket előre. De a betörés alatt se drasztikus dologra kell gondolni hanem határokat meghúzni, magatartási szabályokat megszabni és betartatni. Ha csak bazsalygunk és hagyjuk felnőni őket mint a bolondgomba akkor magunkra vethetünk
2024. júl. 7. 16:52
 37/69 anonim ***** válasza:
42%
ja jó, most már tuti hogy csak trollkodsz :D betörés, álmodozz csak :D
2024. júl. 7. 16:53
 38/69 anonim ***** válasza:
47%

A válaszok között kialakult veszekedésből szerintem nem nehéz levonni a következtetést, hogy miért nem valószínű, hogy jól működik egy ilyen szingli férfi + gyerekes nő kapcsolata. (Ami tegyük hozzá, hogy így normális.)

Én is azzal a korábbi hozzászólóval értek egyet, aki azt tanácsolta, hogy sokkal jogosabb egy olyan férfivel próbálkoznod, aki szintén gyereket nevel.

2024. júl. 7. 16:57
 39/69 anonim ***** válasza:
42%
Figyu te is gyerekes anya vagy hogy ennyire kijöttél a sodrodból? Ha nincs több tízezer like-od instán akkor kár velem vitatkozni. Pár polccal nálam rosszabb parti ellen kell gyúrnod
2024. júl. 7. 16:57
 40/69 anonim ***** válasza:
34%

"a csaj egy homokóra alakú bombanő aki onlyfans-en is jól keresne ha akarna"

Ha gyereke van, nincs az az incel, aki bevallalna, meg igy sem. Max. a beta luzerek.

40F inc6

2024. júl. 7. 17:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!