Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz kis gyerekke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz kis gyerekkel új párt találni?

Figyelt kérdés
Nem egyszerű feladat, 1 éve vagyok egyedülálló anyuka, és nem tudok hol ismerkedni interneten kívül. Ti hogyan ismertétek meg a párotokat?
2024. júl. 7. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
85%

"de ez nem jelenti, hogy a te dolgod a nevelése..."

Csak akkor ellátnom se kelljen! Ha nem szólhatok bele a gyerek életébe, ha nem adhatok át szemernyit sem az én értékrendemből és nem szabhatok neki határt említett értékrend szerint, akkor:

- ne nekem kelljen edzésre, buliba vinnem

- ne engem hívjon se ő, se az anyja, ha SOS el kell menni a gyerekért, mert mittudomén lerobbant a busza és nem ért el egy csatlakozást hazafelé és nincs már később járat.

- ne kelljen leülnöm vele tanulni, ne kérjen tőlem tanácsot semmiben, hiszen "nem vagyok az apja"

Ugye milyen hülyén hangzik ez? Egészen biztos vagyok benne, hogy egyetlen gyermekes nőnek sem tetszene, ha a partnere így viselkedne. Pedig ez a logikus, ha el akarjuk kerülni a kettős mércét egy ilyen mozaikcsaládban.

Szóval nem, nem csak a biológiai apa és biológiai anya feladata a nevelés. Annak a feladata a nevelés, aki felvállalja a szülőséggel járó felelősséget. Olyan idióta meg nem lehet senki, hogy egy ilyen szerepnek a rá háruló kötelezettségeit maradéktalanul elfogadja, de a jogait meg nem gyakorolja.

2024. júl. 7. 15:55
 22/69 anonim ***** válasza:
19%

20# én meg a férjemtől megkapom, anyámtól meg nem kaptam meg. Na?

És rémes, hogy elvileg felnőtt emberek irkalnak ide, de inceleznek, meg a kinézetre vannak kihegyezve, meg hasonlók. Volt pár partnerem életem során, sőt..volt köztük alompasi, meg olyan is, akihez egy ujjal se értem volna, ha a személyisége nem fog meg. Mert a szerelem erről szól, nem a felvagasrol, hogy nézd, micsoda bikahoz mentem hozzá...meg hogyha gyereke van, nem lehet már jó parti. Kvara felszinesek vagytok, görbe tükre a mai társadalomnak. És még annyit, hogyha ti a párotokkal/házastársatokkal nem adtok egymásnak feltétel nélküli szeretetet, csak sajnálni tudom a szegényes érzelmi vilagotokat.

2024. júl. 7. 15:56
 23/69 anonim ***** válasza:
61%

22, nem szeret feltétel nélkül a férjed. A külsőd és a belsőd a feltétele a szeretetének. Ha gonosz, rosszindulatú, rideg lennél, szeretne? Nem hiszem. És ez így normális.

Egy anya a gyilkos gyerekét is szereti. Nem feltétele a szeretetének a gyerek külseje vagy az, hogy jó ember-e.

2024. júl. 7. 15:59
 24/69 anonim ***** válasza:
0%

Nem is értem, hogy ezen mit nem lehet érteni, hogy "miért?"

Valószínűleg ha ezt nem tudod a gyerek kérdésben sem voltál még tiszta akkor.

2024. júl. 7. 16:00
 25/69 anonim ***** válasza:
69%
Azért nehéz, mert rengeteg egyedülállò csinos nő van, gyerek nélkül. Ők a legtöbb esetben előnyt élveznek, hiszen legyünk őszinték ki szeretne olyan kapcsolatban élni, ahol mindig a gyerekhez kell igazodni elsősorban? Nem tudunk random hétvégére tervezni stb.
2024. júl. 7. 16:08
 26/69 A kérdező kommentje:

Hiába vannak huszon, meg harmincas egyedülálló férfiak gyerek nélkül. Ők meg családra vágynak és ha kell össze jönnek egy gyerekes anyukaval mert elegük van a magányból és nehéz az ismerkedés.

Nekem volt ilyenben részem, de én nem akartam vele együtt lenni mert nem tartottam jó embernek.

2024. júl. 7. 16:14
 27/69 anonim ***** válasza:
40%
Én felvállaltam egy ilyen kapcsolatot úgy hogy eleinte kizártnak tartottam. De! Még mielőtt valaki szirupos történethez készítené a zsepit, az alábbi körülmények jellemzik a kapcsolatunkat: a csaj egy homokóra alakú bombanő aki onlyfans-en is jól keresne ha akarna. A gyereknek kuss a neve ha nem adok neki szót. Apukának csak azért nem kuss a neve mert egyáltalán nem érdekli őt a gyereke, nem zavarja a köreinket. Továbbá azzal a feltétellel házasodunk hogy nekem is szül a csaj.
2024. júl. 7. 16:23
 28/69 anonim ***** válasza:
67%

Nahát. Ki gondolta volna, hogy az ember tetteinek következményei is vannak. Milyen meglepő ez. Persze, egyedül is fel lehet nevelni egy gyereket, de sokkal nagyobb mutatvány, hogyha közben végig ott marad mellettetek egy szerető társ, akivel vállaltátok a gyereket.

Egyedülálló normális férfi nem akarja vállalni azokat a terhetek, amik közvetve az ő nyakába esnek más gyereke miatt. Persze, emberileg lehet, hogy tökéletesen passzolnátok. Csak hát ott van a gyerek, akire nem lehet az ő szemében nem teherként tekinteni. És igen, a gyerek nem tehet erről semmit, ennek a következményeit a szülő viseli.

2024. júl. 7. 16:27
 29/69 anonim ***** válasza:
30%
#28 ez valami incel nedvesálom? :D Azoknak szoktak ilyenféle fantáziái lenni az anyák és a gyerekeik leurálásáról, kvázi "megbüntetéséről". Hányinger.
2024. júl. 7. 16:30
 30/69 anonim ***** válasza:
45%
30 as 28 vagyok a sztori annyira azért nem álomszerű. De amúgy itt mindenki incel bélyeget kap aki nem hype-olja a női kérdezőket?
2024. júl. 7. 16:35
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!