Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nehéz kis gyerekke...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz kis gyerekkel új párt találni?

Figyelt kérdés
Nem egyszerű feladat, 1 éve vagyok egyedülálló anyuka, és nem tudok hol ismerkedni interneten kívül. Ti hogyan ismertétek meg a párotokat?
2024. júl. 7. 14:40
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
78%
Engem mondjuk nem vezérelt a párkeresés kimondottan, de egy régi ismerős bukkant fel ő is szingli lett hosszabb idő után igaz ott nem lett gyerek. Na de sok beszélgetés meg találka után, amik inkább elsőre barátiak voltak igy én a gyereket is vittem magammal, valahogy így alakult, mostmár egy ideje együtt vagyunk, össze is költöztünk. Annak mondjuk örülök, hogy nem kellet senkinek senkit bemutatni hanem ilyen természetesen alakult az egész még pici volt a gyerekem :)
2024. júl. 7. 14:51
 2/69 anonim ***** válasza:
88%
Azért, mert senki nem akarja más gyerekét nevelni, más gyerekéért felelősséget vállalni. Ez egy hatalmas teher az ember nyakába, amire joga van nemet mondani.
2024. júl. 7. 14:55
 3/69 anonim ***** válasza:
86%
2. Ez pontosan gy van. Ráadásul az exet sosem lehet kikapcsolni a képből a gyerek miatt. Sosem kellene gyerekes partner.
2024. júl. 7. 15:07
 4/69 A kérdező kommentje:

Valahol meg értem a második valaszolot mert igen joga van nemet mondani.

De tipikus férfi válasz. "Más gyerekéért" a gyerek nem tehet semmiről és attól nem állhat meg az élet mert a szülők szét mentek, de hallottatok már a feltétel nélküli szeretetről?

2024. júl. 7. 15:11
 5/69 anonim ***** válasza:
83%
Miért szeressem másnak a gyerekét? Ha lesz saját oké, de nem akarom másét nevelni, kerülgetni.
2024. júl. 7. 15:12
 6/69 anonim ***** válasza:
81%
Ne irogass privatot, fogadd el, hogy nem mindenki akarja más gyerekét nevelni.
2024. júl. 7. 15:15
 7/69 anonim ***** válasza:
86%

Figyelj, miért választana valaki gyerekes párt, amíg lehet nem gyerekes párja is? Akivel bármikor elmehet randizni, nem kell 8x lemondani a gyerek miatt, mire összejön egy találka. Vagy akivel együtt élheti át először a gyerekvállalás örömeit, és nem úgy, hogy valakinek a babázás már rutin?

Én randiztam gyerekes egyedülálló férfival, adtam neki egy esélyt, köszönöm, soha többet. Neked max ilyen jöhet szóba, együtt küszködhetnétek.

2024. júl. 7. 15:16
 8/69 anonim ***** válasza:
2%
Ahj mekkora elvakult hülyeségeket irtok :D ha gyerekes partnered van, az ő gyereket nem neked kell nevelned. Az továbbra is az anya és az apa feladata, csak külön-kulon. Igen, neked is illik kialakítani vele egy jó kapcsolatot, de ez nem jelenti, hogy a te dolgod a nevelése...amúgy kérdező, sajnálom a helyzeted. Mint itt is láthatod, sajnos sokaknak red flag a mai világban, ha valakinek gyereke van, amit én hülyeségnek tartok, dehát mindenkinek joga van így érezni, és őszintének lenni benne. Bízom benne, hogy mint az első válaszoló, te is megtalálod idővel a neked valót, addig is minden energiaddal a csoppsegedre koncentralj, hiszen ő a legfontosabb!:)
2024. júl. 7. 15:19
 9/69 anonim ***** válasza:
23%
7# én meg gyerekes férfival jöttem össze, aki azóta a férjem, és közös gyermekünk is született. Szóval ne általánosíts... 8as voltam
2024. júl. 7. 15:20
 10/69 anonim ***** válasza:
78%
Nem mindenki akar örök második lenni... márpedig ha olyasvalakivel jössz össze, akinek gyereke van, sosem leszel számára az első, márpedig mindenki megérdemli, hogy az legyen valaki számára.
2024. júl. 7. 15:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!