Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz kis gyerekkel új párt találni?
10# akkor ne is szülj, mert akkor is második leszel utána a férjednek. 🤦
2024. júl. 7. 15:26
Szültem a férjemnek :) A saját gyermekemmel szemben, aki számomra is az egész világot jelenti, örömmel szorulok háttérbe, nem úgy mint egy idegen gyerekkel szemben, aki nem jelent számomra semmit.
Ha te csak egy gyerekes pasit kaphattál meg, az a te bajod. De nem mindenki éri be ennyivel.
2024. júl. 7. 15:29
13/69 A kérdező kommentje:
Lehet h van benne valami, de miután meg születik a baba utána is csak második lesz egy darabig, mert sok időt és törődést vesz igénybe egy kicsi és álmatlan éjszakákat
10# és még annyit, hogy bemutathattak volna nekem száz gyerek nélküli pasit, Brad Pittet is, ha egyszer éreztem, hogy nekem a (most mar) férjem a Nagy Ő, akinek történetesen gyereke van. Ez két okból se zavart: bár imádja a fiát, sosem éreztette, hogy ettől én kevesebbet erdemlek. A másik, hogy a kisfiával is imádjuk egymást, vele is gazdagabb lett az életem. Így is fel lehet fogni, nem csak nárcisztikus libakent, hogy jajj te háttérbe szorulsz... :) megint 8as voltam
2024. júl. 7. 15:30
15/69 A kérdező kommentje:
#14 iagazad van hiába kapod a le pontozást, csak azt tudják meg mindennek a rossz oldalát látni.
Nincsen nárcisztikus személyiségzavarom. Egyszerűen nem jönnék össze gyerekes pasival. Nekem egy gyermektelen pasira volt igényem, vele házasodtam össze. Ennyi.
2024. júl. 7. 15:32
Kérdező te ismerkedsz olyan férfiakkal akiknek vannak gyermekei, illetve egy vagy csak a gyermektelen férfiakra fáj a fogad? Nekem van gyerekem, de eszembe nem jutna gyermektelenekkel ismerkedni, rendesen félteném őt. Inkább gyerekes, elválttal lennék együtt de csak akkor ha látnám, hogy apának való.
2024. júl. 7. 15:36
"hallottatok már a feltétel nélküli szeretetről?"
Huszonevesen, gyermektelenul osszejottel volna egy alacsony, tulsulyos incellel, feltelel nelkul szeretve? Vagy ugy mar nem mukodik a nagy altruizmus? :)
40F incel
2024. júl. 7. 15:38
Kérdező, ha valóban fontos neked a feltétel nélküli szeretet, akkor bizonyára nincs bajod az incelekkel sem, meg a csóró pasikkal sem...
2024. júl. 7. 15:42
"hallottatok már a feltétel nélküli szeretetről?"
Nőként írom, igen, hallottam: ez az, amit anyukádtól kapsz meg, és anyukaként megadod a gyerekednek. Senki mástól nem várható el, és senki mástól nem is kapjuk meg életünk során.
2024. júl. 7. 15:49
Kapcsolódó kérdések: