Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő azért utasít vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő azért utasít vissza mert kevés a jövedelmed akkor az a nő sosem szeretett volna?

Figyelt kérdés
júl. 7. 05:54
1 2 3 4 5
 31/48 anonim ***** válasza:
31%
Ez a kérdés, illetve a rá adott válaszok bizonyítják, hogy a nők tényleg a pénzre mennek, és az érzelmek nem érdeklik őket. Ha gazdag lennék, sem akarnék olyan barátnőt, akiről lehet tudni, hogy a pénzem/munkám érdekli. Elvből nem akarnék ilyet, nem arról van szó, hogy nem költenék rá. Engem magamért szeressen egy nő, ne a pénzemért.
júl. 7. 15:12
 32/48 anonim ***** válasza:
76%

31

Nem szeretném megbántani az érzéseidet, de ha a hozzászólásokból valóban erre a következtetésre jutottál, akkor szerintem inkább neked lehetnek kihívásaid a szövegértéssel vagy az objektivitással.

júl. 7. 15:18
 33/48 anonim ***** válasza:
73%
#31 Nem a pénzre mennek, de szempont. Ezt miért olyan nehéz felfogni? Komoly kapcsolatnál persze, hogy számít a pénz...Jah,biztos jobb szerelmesen éhen dögleni meg lemondani mindenről. És itt nem arról van szó, hogy el kell tartani a nőt, hanem arról, hogy a férfi legyen társ anyagi téren is.
júl. 7. 15:19
 34/48 anonim ***** válasza:
78%

33

Pont azon gondolkoztam, hogy a nők ilyen szempontból úgy járnak, mint a nyuszika a sapkájában abban a bizonyos viccben:

Egyszer megkapják bizonyos férfiaktól, hogy milyen felszínesek és pénzéhesek, ha más szempontok mellett számít a férfi egzisztenciája is, ha családalapítás a vágyuk.

Utána meg ha netalán egyszer válásra kerül a sor, miután ők hosszú évekre kiestek a munkából és elestek a saját keresetük nagy részétől a közösen vállalt gyerekek miatt, és emiatt elvált nőként esetleg nehezen élnek meg egy albérletben a fizetésükből és egy minimális gyerektartásból, akkor azt vágják a fejükhöz, hogy talán nem kellett volna felelőtlenek lenniük, és jobban meg kellett volna gondolni hogy kinek szülnek.

És bónuszként az incelektől meg nem azt olvassák, hogy szegény, nő hogy pórul járt, hogy elég volt a szerelem és az optimizmus a családalapításhoz, hanem azt, hogy megérdemelték, amiért nekik biztos lapátállú, vadászszemű chad kellett, aki lelépett, ahelyett, hogy rendes pasit választottak volna annak idején, aki most tuti a családapák gyöngye lenne.

Fuck logic.

júl. 7. 15:41
 35/48 anonim ***** válasza:
73%
34-es pont így jártam 2-szer is. Egyetértek, fuck logic. Már én se állok többet szóba olyannal, aki kevesebbet keres, mint én. (Csak nettó 500 a bevételem a gyerektartásokkal együtt.)
júl. 7. 15:48
 36/48 anonim ***** válasza:
Nyilván
júl. 7. 17:05
 37/48 anonim ***** válasza:
34%
Továbbra sem értem. Nettó 400 a bevételem, albérletben élek, nem szűkölködöm, azzal hogy hozzámköltözik egy 200 ezres fizetésű pasi semmivel sem leszek hátrébb anyagilag. Napi 4ezer Ft/fő bőven fedezi a napi kaját és még úgy is marad neki 80ezer forintja. Ha beleadja a rezsibe a részét akkor is marad 60ezer forintja. Az albit meg nélküle is fizetném tehát valaki magyarázza már el, hogy ha a pasinak sem hitele, sem káros szenvedélye, akkor miért járok rosszul anyagilag? :D
júl. 7. 18:05
 38/48 anonim ***** válasza:
73%
37# Aha, sok szerencsét olyan pasit találni, akinek elég napi 4000 forint kajára. A világ összes pénzét fel tudná zabálni a legtöbb. (Súlytól függetlenül, a sportos, a vékony is ilyen.)
júl. 7. 18:08
 39/48 anonim ***** válasza:
54%
#31 Összejönnél akkor gondolom kasszás Erzsivel, aki viszont szexelni sosem akarna, mert ha becsúszna a baba, úgy sem lennél képes eltartani.Ugye neked ez egy ideális kapcsolat lenne?Ideje már végre felfogni, hogy a nyomorék, csóró lúzerek nem szaporodhatnak, nem szexelhetnek.Ez a természet rendje.Az állatvilágban(az ember is állat) nem szaporodhat mindenki, csak a legjobbak.Az állatoknál a hímek döntik el ki szaporodhat, az embereknél pedig a nők.Még így is sokkal több szutyok lúzer szaporodha, mint ahánynak szabadna.Sajnos sok buta nőt félrevisz a lúzerek agymosása.
júl. 7. 18:33
 40/48 anonim ***** válasza:
14%

"Az állatoknál a hímek döntik el ki szaporodhat, az embereknél pedig a nők."

Nem éppen.. kicsit mintha illúziód lenne a saját szerepetekről..

A férfiak engedik, hogy legyen döntésetek. Vannak országok, ahol semmi joguk nincs a nőknek, mert a férfiak ott úgy döntöttek.

júl. 8. 00:27
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!