Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg nem számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg nem számít a férfi jövedelme, tehát ha hivatásomnak élek (pedagógus), intelligens vagyok, kedves, humoros, de 240.000 Ft a nettó jövedelmem, attól még lehet egy csinos barátnőm?

Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 17:36
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%

Maradjunk annyiban, hogy a nők nem egyformák és más is számíthat sokuknak, nem csak a pénz.

"ha hivatásomnak élek (pedagógus), intelligens vagyok, kedves, humoros"

De senki nem mondta, hogy pont ezek a dolgok, főleg a csinos barátnőhöz. Legyél te is jóképű (magas/sportos), vagy legyél az fajta személyiségű pasi, akihez sok nő úgy vonzódik, mint a mágnes, szociális nagyágyú, jófej, jódumás, stb.

2023. máj. 14. 17:39
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Első kb jól leírta! Csinos nőt akarsz neked is jokepunek és sportosnak kell lenned!

Szerintem nem vagy tanár és intelligens mert akkor ezt magadtól is tudnád!

2023. máj. 14. 17:40
 3/16 anonim ***** válasza:
28%
Hát azért a pénz nagyúr. Akárhogy nézzük. Rengetegen megfordulnak az új autóm után. Szerintem gáz. Nem felvágni akarok ezzel, csak tapasztalat.
2023. máj. 14. 17:43
 4/16 anonim ***** válasza:
67%
Nekem más szempont számít. Ne kérjen tőlem pénzt, ennyi.
2023. máj. 14. 17:50
 5/16 anonim ***** válasza:
28%
Hát attól függ sikerül-e olyan nőt találnod aki eltart, nettó 240 ezer forint Budapesten manapság egy szerény panel albérlet bérleti díja.
2023. máj. 14. 17:54
 6/16 anonim ***** válasza:
74%
Az a baj hogy "a hivatásának élszből" nem élsz meg itt.
2023. máj. 14. 18:00
 7/16 anonim ***** válasza:
23%
De, számít. Ettől függetlenül nézhetsz is jól ki, aminél már nem gond ez a fizu.
2023. máj. 14. 18:16
 8/16 anonim ***** válasza:
20%
Hat persze. Aztan majd ha 40 lesz es oreg, nezegeted majd a diaklanyaid. Mas lenne a helyzet ha lenne lové plasztikara, 30 ezres csodaszerumokra, lazac avokado dietara. Az nem jon ki netto 300bol se. Amelyik no jot akar maganak, ne jezdjen csoro hapsival. Gazdag es csoro hapsinak is szep no kell, de a csoro nem tudja fedezni a szepseg (a sajat igenye) arat.
2023. máj. 14. 18:36
 9/16 anonim ***** válasza:
85%

Gyalázat hogy egy pedagógus aki a nemzetgazdaság és a Nemzet jövőjének egyik legfontosabb tartóoszlopát működteti, a "nemzeti" kormány alatt is 240 000 Ft nettót keres. A szocikat most hagyjuk, bolondok voltak de ők papíron se voltak nemzeti kormány.

Ez csak az én véleményem persze.

2023. máj. 14. 18:45
 10/16 anonim ***** válasza:
53%
Remélem ennyi ésszel nem vagy pedagógus.
2023. máj. 14. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!