Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőknek tényleg nem számít a férfi jövedelme, tehát ha hivatásomnak élek (pedagógus), intelligens vagyok, kedves, humoros, de 240.000 Ft a nettó jövedelmem, attól még lehet egy csinos barátnőm?
Maradjunk annyiban, hogy a nők nem egyformák és más is számíthat sokuknak, nem csak a pénz.
"ha hivatásomnak élek (pedagógus), intelligens vagyok, kedves, humoros"
De senki nem mondta, hogy pont ezek a dolgok, főleg a csinos barátnőhöz. Legyél te is jóképű (magas/sportos), vagy legyél az fajta személyiségű pasi, akihez sok nő úgy vonzódik, mint a mágnes, szociális nagyágyú, jófej, jódumás, stb.
Első kb jól leírta! Csinos nőt akarsz neked is jokepunek és sportosnak kell lenned!
Szerintem nem vagy tanár és intelligens mert akkor ezt magadtól is tudnád!
Gyalázat hogy egy pedagógus aki a nemzetgazdaság és a Nemzet jövőjének egyik legfontosabb tartóoszlopát működteti, a "nemzeti" kormány alatt is 240 000 Ft nettót keres. A szocikat most hagyjuk, bolondok voltak de ők papíron se voltak nemzeti kormány.
Ez csak az én véleményem persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!