Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek tényleg nem számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek tényleg nem számít a férfi jövedelme, tehát ha hivatásomnak élek (pedagógus), intelligens vagyok, kedves, humoros, de 240.000 Ft a nettó jövedelmem, attól még lehet egy csinos barátnőm?

Figyelt kérdés
2023. máj. 14. 17:36
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Meg a kozazferasok, ugyintezok. Nagyreszuk elcalt, gyereket egyedul nevelo no, plusz 50 felettiek, szinten ozvegy vagy lecserelt nok, akiket senki mas nem vesz fel.
2023. máj. 14. 18:49
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem számít, a barátomnak még ennyi sincs. Az én bevételem az övének majdnem háromszorosa. De ha összeházasodnánk, azzal én nagyon rosszul járnék.
2023. máj. 14. 20:11
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
A sulimban majdnem minden tanárnak van barátnője/felesége, úgyhogy ezejszerint ezzel a szakmával is lehet ismerkedni.
2023. máj. 14. 22:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A nők nem egy homogén halmaz - olyat ritkán mondanak, hogy "a nőknek" nem számít a pénz. Van olyan nő, akinek számít, van olyan, akinek nem. Van olyan, akinek egy bizonyos szintig. Pl. nem mindegy, ki mily életszakaszban van, akar-e gyereket, vagy akar-e pl. házat venni Bp-n, még ha felesben is. Meg nem mindegy, te mit értesz csinos nő alatt, és te férfiban "csinos" vagy-e... mert azért ott már nem annyira lejt a pálya, ha te úgy nézel ki, mint egy telisz...t Libero, de a csajnak meg legyen olyan teste-arca, mint Gelencsér Timinek.

Nekem pl. személy szerint addig mindegy, hogy a másik mennyit keres, amíg el tudja magát tartani és nem engem akar pumpolni - de nekem mondjuk van lakásom és nem akarok gyereket, ezért csúnya szóval élve "megengedhetem magamnak". Viszont az a típussal nem akarok semmit, aki a számláit sem tudja kifizetni, anyutól-aputól-haveroktól lejmol pénzt meg havi 1 programra nem tud elmenni (úgy, hogy a saját részét kéne csak fizetnie).

2023. máj. 15. 11:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát ha nem hív meg egy üdítőre sem az illető akkor teljesen mindegy mennyit keres. Nekem volt ilyen , tanár volt . Nem nem volt pénze hanem rám nem áldozott egy fillért se. Nem voltak nagy elvárásaim tudtam h nem keres jól. De azzal hogy amikor ingyen belépőt kapott valahova és akkorse velem ment, bebizonyította hogy nem anyagi akadálya van annak h értékes időt töltsünk együtt. Nem attól volt öreges és sz@revő hogy tanár volt, emberileg volt ilyen.
2023. júl. 25. 10:02
 16/16 anonim ***** válasza:

Nekem az számítana hogy meglep e egy szál virággal, elhív e moziba, vagy tud e venni egy szelet csokoládét.

Ehhez nem nagy jövedelem kell …..

2024. jan. 28. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!