Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azért utasít vissza mert kevés a jövedelmed akkor az a nő sosem szeretett volna?
Szerintem nem mindegy, hogy miért kevés a jövedelmed.
Nem mindegy, hogy lusta vagy és nem mész el dolgozni vagy pl. tanár vagy.
Én mint nő, aki szerelemből ment csóró pasihoz, válaszolnék.
Kommenteltem már itt néhány kérdésnél, ahol ez a téma volt boncolgatva, hogy gyakorlatilag én vagyok a fő kenyérkereső. Férjem fizuja csak a saját dolgaira elég zsebpénz szinten. Számlákat, közös kiadásokat, nagybevásárlásokat, új háztartási gépet ha szükséges, gyerekek dolgait MINDENT én veszek, én fizetek. Nagy szerelem volt anno, elfogadtam, hogy olyan foglalkozása van, ami alig fizet valamit(a hobbija a munkája, megrendelésre készít dolgokat, de kevés a rendelés).
Így 10+ év után viszont már csak azt érzem, hogy ő a harmadik gyerekem, nem tudok már rá férfiként nézni, sajnos. Ennyi év alatt sokat változik az ember és biztos, hogy ma már nem kötnék vele össze az életem, szerelem ide vagy oda. Ha szétmennénk, én nem is tudom, mi lenne vele, de hogy gyt-nem tudna fizetni, az biztos. Szép dolog a szerelem, de önmagában nem sok mindenre elég hosszútávon. Saját káromon tanultam meg.
Én meg azt tanultam meg csóró mellett hogy azok se jobbak. Ugyanugy gerinctelenek csalnak, hátadba állítják a kést.
Nem éri meg leengedni a lécet.
" Együtt éheznétek, nélkülöznétek"
Miért, te éheznél, nélkülöznél ha lenne egy minimálbéres pasid? Akkor ott a saját jövedelmeddel van a probléma. Nem kell kalkulálni az életedhez a pasi fizetéséből egy forintot sem. Nyilván mínuszos ne legyen az ember a másik miatt de az nem hiszem hogy olyan gyakori hogy egy férfi nem tud megkeresni annyit sem amennyiből pont eltartja magát.
Oh dehogynem + ennyi erővel ezt a logikát bármire rá lehet húzni.
Példa: ha nem jössz össze egy elhízott nővel, akkor valszeg sose tudtad volna igazán szeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!