Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő azért utasít vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő azért utasít vissza mert kevés a jövedelmed akkor az a nő sosem szeretett volna?

Figyelt kérdés
júl. 7. 05:54
1 2 3 4 5
 11/48 anonim ***** válasza:
72%
Azért a te férjed megint egy másik véglet, nincs pénze se számlákra, se bevásárlásra, se semmire, gondolom nem nettó 200-as fizuról beszélünk, hanem sokkal kevesebbről. Talán ha a férjedre nem kéne a mindennapokban is költened csak a nyaralásokra akkor elviselhetőbb lenne a helyzet.
júl. 7. 07:34
 12/48 anonim ***** válasza:
76%

"Nem kell kalkulálni az életedhez a pasi fizetéséből egy forintot sem."

Szerintem arra értette az a chozzászóló, hogy "együtt éheznétek, nélkülöznétek" hogyha így alapítanának családot, hogy a férfi

keresette épp arre elég, hogy önmagát fenntartsa.

Ott van rá példának az 5. hozzászóló, aki leírta, hogy minden közös kiadásukat és az összes gyerekekkel kapcsolatos kiadást ő fizet.

Ezt azért tudja megtenni, mert négyszer annyit keres, mint a férje.

Szerinted ha ö is épp csak a saját megélhetésére elegendő keresettel rendelkezne, akkor most - minimum két gyereket nevelve - nem éheznélek és nélkülöznélek?

júl. 7. 07:48
 13/48 anonim ***** válasza:
23%
Mondjuk nem igazán értem, hogy a párkapcsolatoknak mi köze van a "szerelemhez". Pénz az egész. A legtöbb nő a pénz hiánya miatt utasítja el a pasikat.
júl. 7. 08:04
 14/48 anonim ***** válasza:
80%
Nem pénzről szól, de a felelős család alapításhoz hozzátartozik, hogy az ember átgondolja, mi lesz-hogy lesz később. Fogja e futni mindenre, ami kell egy gyereknek.
júl. 7. 08:11
 15/48 anonim ***** válasza:
93%
Hát azért valamilyen szinten számít a férfi pénze akkor is, ha nincs gyerek vagy nem is akartok. Nálunk pl a párom most felvett egy kisebb hitelt házfelújításra, emiatt kicsit szűkösebb, amiből gazdálkodik, mert emellett a fizetéséből is költ a házra + vissza kell fizetni ugye, így nem akar sok egyéb dologra kiadni, tehát ha el akarunk menni bárhova, akkor vagy nem megyünk, vagy állom én az ő részét. Ez átmenetileg teljesen rendben van, de hosszú távon, ha csak arról van szó, hogy annyira szarul keres a másik, hogy nem fér bele neki semmi, csak a lakhatásra és a kajára tud költeni és nullán is van, hát, azt nem vállalnám. Ahhoz, hogy sugar mommy legyek, kicsit többet kellene keresnem nekem is.
júl. 7. 08:41
 16/48 anonim ***** válasza:
59%

Az a nő azért utasít vissza, mert normálisan gondolkodik! Én úgy utálom, hogy hazudni kell a pénz fontosságáról.

Ha például "Zsani" komoly kapcsolatot szeretne, családot, gyereket, ahhoz fel tudod te fogni, mennyi pénz kell? Kell stabil lakhatás, kell a gyereknek egy csomó cucc, kell autó, kell ez, kell az, kell amaz. Ezt albérletben 250 ezer Ft havi nettóból mégis hogy a répában lehetne megvalósítani?!?

Persze, elhiszem, hogy Borsodnekeresden ellenek 5-6 gyereket a semmire, lyukas tető alatt, összekukázott rongyokkal, de értelmes embernek van egy bizonyos szint, ami alá nem adja.

De még ha nincs is gyerek, hát a pénz a Minden! Itt a nyár. Nyilván te is inkább azon szeretnél gondolkodni, hogy melyik szállodában foglalj szobát, minthogy hogyan fogsz kijönni a hónap végén és két gombóc fagyin már matekozni kell hogy belefér-e a keretbe.

Hányok már ettől a "nőknek a pénz kell" témától. Igen, az kell. És akkor mi a f@szom van?!? Ez a NORMÁLIS!

júl. 7. 08:44
 17/48 anonim ***** válasza:
82%

Amihy a pasiknak ugyan ugy kell a penz. Ok sem szivesen tartanak el egy not.

Azoval ne elezzuk ki a helyzetett csak a nokre.

Az exemnem 300e keresete volt abbol 160e a hitele... Konkretan en tartottam el. Evekig amig meg nem untam.

júl. 7. 09:58
 18/48 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem nem önmagadért szeretett volna, ha talált volna egy tehetősebbet, lelépett volna.

A pénz önmagában nem minden, viszont ha családalapításra kerül a sor, akkor sokat nyom a latban.

Sokba kerül egy gyermek felnevelése, és nem mindegy, hogy egy férfi/nő hogyan bánik a pénzzel.

Szerintem egy zsugori és egy pénzszóró ember egyaránt kiábrándító, az arany középutat kellene megtalálni.

júl. 7. 09:58
 19/48 anonim ***** válasza:
63%

Az ötös lepontozásából látszik, mennyi világtalan kisfiú bujkál itt a kommentszekcióban.

Konkrétan azt írta le a hölgy, amit ti két kézzel tagadtok, miszerint a "nŐK aRAnYásÓk!!!!" és amikor ennek a teljes ellentetjéről olvastok, akkor azért megy a nyavajgás, mert 10 év (!!!) után megelégelte a nő, hogy eltartja a férjét. Ja persze. A nő élete végéig panasz nélkül legyen fülig szerelmes, dalolgatva főzzön mosson takarítson, legyen vonzó, ha évekig többet keres és még egy vacsorára se tudja meghívni a párja, akkor örüljön hogy egyáltalán méltó lehetett arra, hogy egy "férfi" megállapodott mellette. Míg ti ha 5 kilót hízik a nő, már írjátok ki a kérdést, hogy nem vonzó többé a párotok, mi legyen. Na ennyit a nagy szerelemről. Ez a szó is csak addig számít, amíg a férfiak nyerészkedhetnek belőle bűntudat keltéssel. Jó nagy átverés. Kedves nőtársaim, ne dőljünk be. Igenis fontos a pénz, főleg 2024-ben,okosnak kell lenni.

júl. 7. 10:25
 20/48 anonim ***** válasza:
0%
Köszönöm a lepontozást, csak megerősítette amit írtam :)
júl. 7. 10:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!