Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azért utasít vissza mert kevés a jövedelmed
akkor az a nő sosem szeretett volna?
"Az exemnem 300e keresete volt abbol 160e a hitele... Konkretan en tartottam el."
Miért, mit csinált a maradék 140ezer forintjával?
júl. 7. 10:57
Azt senki nem irta le, hogy mennyi az a kereset ami miatt el kell tartani egy ferfit, es mennyi az ami a legjobb lenne. Kivancsi lennek 😁
júl. 7. 11:00
22# Hát mert ez nem feltétlen keresetfüggő, én hitelmentesen, saját lakásban 350-ből élek vidáman, programok, normális kaja, nyaralás, káros szenvedély és emellett félre is rakok. Most ha a srác szintén keres ennyit, de ő 180-at fizet albira, 100-at kajára, akkor marad kb 70 ezre minden másra, 60, ha bérlettel jár, ha kocsival, akkor meg szinte nullán is van. (És a 60 ezer is pikkpakk elmegy egyebekre, mert mondjuk telefonszámlát stb nem is számoltam.) Ja, hozzám lehet költözni, akkor nincs albi, de nyilván odáig is el kell jutni, ami kissé nehézkes, ha az össz programlehetőség a Netflix&chill.
júl. 7. 11:57
#22 Nem is kell, mert mindenki tudja mennyi az annyi.
Teszem azt ha adott egy család, ahol van két gyerek meg két felnőtt és a család teljes havi kiadása szűkösen számolva is 600 ezer forint, ebbe apuka keres 200 ezret, akkor elég egyértelmű ki adja a másik 400 ezret.És nem.
Ahol gyerekek vannak, ott nem csak magát kell valakinek eltartani, hanem a saját gyerekeit is!
Emellett ezer meg egy kiadás van, ami mondjuk a ház/lakás karbantartásához köthető, azt is fizetni kell.Ezt 200ból nem lehet kivitelezni.
júl. 7. 11:58
#7 De a "férfiak" bezzeg kalkulálnak a nő fizetésével, az hogy van rendben szerinted?
Lásd az #5-ös hozzászóló kommentjét.
júl. 7. 12:01
Hagyjuk már az ötöst, ha a férje konkrétan sem számlákra, sem ételre, sem háztartási gépekre, sem a gyerekekre nem költ akkor gondolhatod hogy mennyi az a fizetés, biztos hogy nem keresi meg a százezret sem, mert mégis hova tűnne a pénz? Persze az megint más ha elissza, eldohányozza, elkaszinózza, de erről szó sem volt.
júl. 7. 12:11
Ha egzisztenciálisan rendben vagy férfiként, azzal sem tudod ellensúlyozni, hogy nem nézel ki elég jól. Ahhoz nagyon sok pénz kell. :(
júl. 7. 12:35
#26 Egy garantált bérminimumból (nettó 215 000 Ft)sem lehet megélni egy embernek sem egyedül, nemhogy még abból 1-2 gyereket eltartani.
júl. 7. 13:01
Nem, hanem mert az élethez pénz is kell...
júl. 7. 13:07
21 nek
A maradekbol fizette az albi felet a rezsi felet es a kajat. Elmeletileg
Gyakorlatban jo ha mindennek a haramadara eleg volt a maradek.
Akkor dobtam ki mikor erkezett egy level h meg van 2.4m tarozasa es fizesse be 8 napon belul.
júl. 7. 13:48
Kapcsolódó kérdések: