Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hitette el velem hogy tetszek neki, aztán ellökött magától?
Figyelt kérdés
42 éves férfiről van szó, én 35 éves vagyok. Róla azt kell tudni hogy állítólag senkije sincs, magánakvalo, barátai sincsenek, csak a munka létezik neki és sosem jár sehova. Én nemrég kerültem a céghez, és azóta mindig köszönt , kerdezte hogy vagyok, persze túl gyakran nem láttuk egymást. Próbáltam mutatni felé hogy bejön, kérdeztem néha beszelgethetnénk e és még a számát is megadta, de mindig én írtam ő alig válaszolt . Annyira érdektelennek tűnt. Viszont aztán egyszer csak azt hittem megtört a jég, elhivott kirándulni, aztán szinte majdnem minden nap keresett, de nagyon félénk hiába hogy már ennyi éves, néha hozzam ért , de ennyi, viszont végig úgy tűnt tetszek neki, dicsergetett hogy csinos vagyok stb. Aztán még iszogatni is elmentünk , együtt alvás lett a vége (csak alvás , én se akartam ő se mutatta jelét hogy szeretett volna mást, meg korainak is tartottam volna) . Közbe sokszor át ölelt , majd utána egyszer csak eltűnt . Mikor rá kérdeztem a munkába hogy haragszik e vagy mi a baj csak annyit mondott hogy másik nő van a képbe ( közben az ismerősei azt mondták azóta se látták senki mással, egyikőjük mindig látja haza menni s mindig egyedül megy, stb) meg alapból nem tudnak róla hogy a közelmúltban lett volna barkije is. Arra gondoltam talán beijedt, vagy annyira bele van szokva ebbe a saját kis befarsult világába hogy nem tudna senki miatt változtatni ezen. Napi 15-16 órákat dolgozik, hétvégén is, ennyiből áll az élete, miért nem tudta akkor azt mondani hogy bocsi nem fér bele neki senki, miért kellett ekkoràt belém rúgni , mikor hazugság az amit mondott ?júl. 4. 10:04
71/73 anonim válasza:
Pedig jó lenne tudni mikor egy ilyen régi kérdést századjára kiemelget valaki, hogy tényleg milyen válaszokra számít még, mi az amire vár??
72/73 anonim válasza:
Nem hitette el, te hitted el. De nem hiszem el, hogy egy munkahelyen csak egyetlen pasas nyomul rád és nem az összes.
73/73 anonim válasza:
"Hát , eleinte ő keresett, nem is egyszer, meg dícsérgetett hogy csinos vagyok, ergó ő teljesen megjátszotta és azt sugallta, hogy tetszek neki…"
Amúgy tényleg csinos nő vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!