Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hitette el velem hogy tetszek neki, aztán ellökött magától?
Én abszolút nem mondanám, hogy elhitette veled, ugyanis szerintem szó sem volt hitegetésről...
Te nyomultàl,ő belement, de valójában soha nem jöttél be neki. Ennyi a történet.
11-es írta jól. Tipikus amikor a nőnek az kell aki le se tojja.
Sose akart tőled semmit a bika.
Ha ennyire nincs élete, akkor mi a fenéért vagy úgy oda érte?
Örülj, hogy nem kaptál egy koloncot a nyakadba!
Amúgy a randizásnak nem az a célja, hogy feltétlenül kapcsolat legyen belőle, hanem az ismerkedés. Lehet olyan, hogy valaki tetszik valakinek, amíg keveset tud róla, de a randikon kiábrándul. Ezért szokás randizni. A férfi nem volt nyílt és őszinte, nem mondta meg, hogy nem akarja folytatni, inkább hazudott.
Az is lehet, hogy egy aszexuális munkaalkoholista. A munkaalkoholista amúgy se a legjobb választás, mert sose lehet vele beszélgetni, közös programot csinálni, mert mindig dolgozik.
Fiatalabb punit talált az ipse ;).
38F incel
Szerintem inkább magadra koncentrálj: tedd fel magadnak a kérdést, hogy miért vágysz egy ilyen férfi után? Mire emlékeztet, mit pótol az érzés amikor ezzel kínzod magad?
Miért nem adod át magad annak a teljesen természetes folyamatnak, hogy Neked udvaroljanak a férfiak, és akire majd úgy érzed, hogy egyezik a világoddal, oda azt majd beengeded?
Utolsónak minden szavával egyetértek!
Gyakorlatilag hàzhoz mentél a pofonért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!