Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hitette el velem hogy tetszek neki, aztán ellökött magától?
Szia, én nem fogom ugyanazt a fájdalmas szöveget leírni, amit a többiek. Én is belefutottam ebbe párszor a húszas éveimben, hiába voltam csinos, szép, sokan átb.sztak, volt aki szó szerint..
Egy életre megtanultam, hogy ha egy férfi TÉGED akar, az teperni fog, mint az állat és nem keres kifogásokat. Mennyivel jobb nőként VÁLOGATNI és nem vadászni. Sose kezdeményezz nőként, SOHA. Az a férfi dolga. Max mosolyoghatsz, jelezhetsz, de ne te írj, ne hívd randira. Nő vagy, az a dolgod, hogy meg legyél hódítva, ne pedig te üldözd a vadászt.
33.: Az ismerkedés, randizás szól arról, hogy megismerd azt, aki első látásra vonzónak, szimpatikusnak tűnik.
Úgy írsz, mintha az ember egy pillanat alatt ki tudná választani azt, aki a párja lesz.
Ezért nem átverés, ha a randizás nem folytatódik tovább. Én is voltam úgy, hogy első látásra, külsőre vonzónak éreztem valakit. De aztán a randin beszélgettünk és a személyisége kiábrándító volt, a kezdeti vonzalom el is illant.
A másik, hogy ismerkedni, kezdeményezni nőként is lehet. Hiszen az nem szexuális ígéret. Hogyan találnák meg az emberek a párjukat, ha nem beszélgetnek, nem ismerik meg egymás gondolatait, személyiségét? A kezdeti nemi vonzás kevés, sőt, illúzió is lehet, fakadhat akár kiéhezettségből is. Hülye, aki arra akar alapozni egy kapcsolatot.
Ez a nő vagy, az a dolgod szemlélet elavult. A férfiak eleve rosszul olvassák a metakommunikációt a nőkhöz viszonyítva. Ezt a szabályt a régi patriarchális világban alkották, amikor a nők ki voltak szolgáltatva. Elavult.
34: Szerintem olyan dolgokba kötsz bele, amiket nem is írtam.
Nyugodtan érezd elavultnak, attól még nekem bevált és a felismerések oda vezettek, hogy mára boldog házasságban élek egy normális gondolkodású,férfias férfival.
35.: Nem kötekedésnek írtam. Csupán máshogyan gondolkodunk. Én hiszek a női egyenjogúságban és aszerint is élek.
Nem tudom, mit gondolsz normális gondolkodásnak meg férfias férfinak.
Még valami: pont azoktól a férfiaktől menekültem, akik szavaiddal élve, tepertek, mint az állat. Volt olyan esetem, amikor a férfi elkérte a telefonszámomat, félóra múlva meg olyan SMS-t küldött, hogy az ég akarta, hogy találkozzunk, stb. Óránként több SMS-t küldött, telefonált, úgy rám hajtott, mint az állat, de nem is ismert. Látásból ismert, semmi több. Olyan riasztó volt a nyomulása, hogy elmenekültem. Egyszerűen rossz érzésem volt. Erőszakosak az ilyen emberek.
Amúgy a párommal lassan ismerkedtünk, randizgattunk, de végül összejöttünk. Nekem ez jobban tetszik. Ha erőltette volna a dolgokat, nem lennénk együtt. Amúgy férfias férfi.
37: Igazad van, ezek engem is taszítanak, de én en bloc arra értettem, hogy alapvetően a férfiak szeretnek megszerezni dolgokat és ezért sem szeretnek levadászva lenni, hiába van egyenlőség stb. Az a nő számukra értékesebb, aki nem kínálja magát tálcán. Ha egy pasi akar valamit, tesz érte, akárhogyan is, nekem ez az örök tapasztalatom. Aki játszmázik vagy teljesen passzív, az semmit nem akar.
És ahogy említettem, lehet jelezni, flörtölni, de nőként nem jó dolog elkérni a számát, meg randira hívni egy pasit..
Ha a Kérdezőnek ennyire fáj, ami tortent 35 évesen, akkor gondolom, nem ez az első eset, hanem lehet épp már sorozatban az 5. ilyen csalódás és ideje kicsit újrahúrozni a dolgokat, különben sosem jut előrébb. Mondom, ugyanebben voltam huszonevesen, nem volt apaképem gyerekkoromtol és azt hittem, mindenki szeretni fog, aki le akar fektetni és mindig megmagyaráztam, hogy miért olyan valaki, amilyen.
Miután megtanultam az örök igazságot, hogy az a férfi teper, akinek kellesz (és nem csak szexualisan, hanem valoban veled akar lenni), többet nem értek ilyen rossz tapasztalatok és nem éltem alomvilagban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!