Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hitette el velem hogy tetszek neki, aztán ellökött magától?
Teljes mértékben együtt érzek, én is éltem át hasonlót. :(
Én sem tudom, miért kellett így viselkednie.. Ezek alapján egy másik nő van a képben, de az sem elképzelhetetlen, hogy megijedt.
Lehet, hogy kapcsolat nincs, de szerelmes egy másik nőbe akivel valami okból nem tud együtt lenni. Például azért mert az a nő elutasítja.
Szerintem örülj neki, hogy nem akar kihasználni.
36/F
Simán lehet, hogy valami netes nő, akivel távkapcsolatban van.
Amúgy ne bánd ezt a pasit, hosszútávon csak szenvedés lett volna az egész kapcsolat.
Önbecsülés nélküli nagy nulla vagy. Ez a realitás. Soha nem tekintett rád nőként. Mégcsak ágyba se akart vinni. De te akkor is erőszakos voltál amikor egyáltalán nem kezdeményezett nálad. Mikor fogják már fel végre a nők egy része, hogy hiába startolnak rá a férfiakra az nem lesz eredményes? Ha kellesz egy férfinak ő fog kezdeményezni, teperni és nem fordítva!
Nem hazudott, van neki minimum kiszemeltje akinél fog ő maga kezdeményezni, vagy már megtette. Nem ijedt meg. Nem volt és nem lesz nála esélyed soha!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!