Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hitette el velem hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hitette el velem hogy tetszek neki, aztán ellökött magától?

Figyelt kérdés
42 éves férfiről van szó, én 35 éves vagyok. Róla azt kell tudni hogy állítólag senkije sincs, magánakvalo, barátai sincsenek, csak a munka létezik neki és sosem jár sehova. Én nemrég kerültem a céghez, és azóta mindig köszönt , kerdezte hogy vagyok, persze túl gyakran nem láttuk egymást. Próbáltam mutatni felé hogy bejön, kérdeztem néha beszelgethetnénk e és még a számát is megadta, de mindig én írtam ő alig válaszolt . Annyira érdektelennek tűnt. Viszont aztán egyszer csak azt hittem megtört a jég, elhivott kirándulni, aztán szinte majdnem minden nap keresett, de nagyon félénk hiába hogy már ennyi éves, néha hozzam ért , de ennyi, viszont végig úgy tűnt tetszek neki, dicsergetett hogy csinos vagyok stb. Aztán még iszogatni is elmentünk , együtt alvás lett a vége (csak alvás , én se akartam ő se mutatta jelét hogy szeretett volna mást, meg korainak is tartottam volna) . Közbe sokszor át ölelt , majd utána egyszer csak eltűnt . Mikor rá kérdeztem a munkába hogy haragszik e vagy mi a baj csak annyit mondott hogy másik nő van a képbe ( közben az ismerősei azt mondták azóta se látták senki mással, egyikőjük mindig látja haza menni s mindig egyedül megy, stb) meg alapból nem tudnak róla hogy a közelmúltban lett volna barkije is. Arra gondoltam talán beijedt, vagy annyira bele van szokva ebbe a saját kis befarsult világába hogy nem tudna senki miatt változtatni ezen. Napi 15-16 órákat dolgozik, hétvégén is, ennyiből áll az élete, miért nem tudta akkor azt mondani hogy bocsi nem fér bele neki senki, miért kellett ekkoràt belém rúgni , mikor hazugság az amit mondott ?
júl. 4. 10:04
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/73 anonim ***** válasza:
87%
Másik nője van, már mondta. Te pedig nem vagy hazugságvizsgáló gép.
júl. 4. 10:08
 2/73 anonim ***** válasza:
87%

Teljes mértékben együtt érzek, én is éltem át hasonlót. :(

Én sem tudom, miért kellett így viselkednie.. Ezek alapján egy másik nő van a képben, de az sem elképzelhetetlen, hogy megijedt.

júl. 4. 10:12
 3/73 anonim ***** válasza:
90%
Nem hitette el, csak te hiszed azt.
júl. 4. 10:22
 4/73 retektorta ***** válasza:
90%
Én csak azt nem értem, miért kell neked egy ilyen férfi?
júl. 4. 10:29
 5/73 anonim ***** válasza:
85%

Lehet, hogy kapcsolat nincs, de szerelmes egy másik nőbe akivel valami okból nem tud együtt lenni. Például azért mert az a nő elutasítja.

Szerintem örülj neki, hogy nem akar kihasználni.

36/F

júl. 4. 10:33
 6/73 anonim ***** válasza:
93%
Én se értem miért kell neked magányos farkas. Te kérted el a számát, inkább te írtál. Már abból tudhattad volna, hogy nincs esélyed. Nem ijedt meg, kipróbálta milyen lenne veled és rájött, hogy hiába erőltetné.
júl. 4. 10:38
 7/73 anonim ***** válasza:
75%

Simán lehet, hogy valami netes nő, akivel távkapcsolatban van.

Amúgy ne bánd ezt a pasit, hosszútávon csak szenvedés lett volna az egész kapcsolat.

júl. 4. 10:43
 8/73 anonim ***** válasza:
81%
Itt teljesen mindegy mit mondott oknak. A lényeg az, hogy téged sehogy sem akar. Fogadd el.
júl. 4. 10:57
 9/73 anonim ***** válasza:
88%
Nem ígért neked semmit, nem voltatok egy pár, meggondolta magát és kész. Lehet, másik nő van a képben, ha pedig nem, egy nőt ezzel a szöveggel a leghatásosabb lekoptatni. Mondjuk nem is értem, ezek után mért is akarod őt annyira, nekem nem kéne egy ilyen alak! Beijedt? Nem, egyszerűen nem kellesz neki, különben is, te nyomultál inkább rá. Ha egy férfinak kellesz, hidd el, keresni fog, ő pedig lelépett, nincs mit ezen ragozni, ha jót akarsz magadnak, ne keresd, minek? Max, ha nem hagyod békén, szexel veled, aztán akkor hagy ott!
júl. 4. 11:21
 10/73 anonim ***** válasza:
64%

Önbecsülés nélküli nagy nulla vagy. Ez a realitás. Soha nem tekintett rád nőként. Mégcsak ágyba se akart vinni. De te akkor is erőszakos voltál amikor egyáltalán nem kezdeményezett nálad. Mikor fogják már fel végre a nők egy része, hogy hiába startolnak rá a férfiakra az nem lesz eredményes? Ha kellesz egy férfinak ő fog kezdeményezni, teperni és nem fordítva!

Nem hazudott, van neki minimum kiszemeltje akinél fog ő maga kezdeményezni, vagy már megtette. Nem ijedt meg. Nem volt és nem lesz nála esélyed soha!

júl. 4. 11:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!