Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
31/32 anonim válasza:
Szerintem ez ijesztő. Persze attól függ mire gondolsz. Például ha minden nap együtt várjátok a buszt a megállóban, akkor szerintem simán. Valami semleges témáról lehet beszélgetni, aztán látni fogod, hogy vevő-e rá.
Amúgy én már középkorú nő vagyok, és fiatal koromban igen, szólítottak le az utcán férfiak. Nem hívtam rendőrt, de nem is vettem komolyan. Soha nem lett belőle semmi. Ugyanis nekem az volt a benyomásom, hogy minden második nőt leszólítgat az illető, aztán várja, hogy valakinél sikere legyen. Ez nem annyira jön be a nőknek, szeretik azt gondolni, hogy azért hívtad el randira, mert kifejezetten ő tetszik, nem pedig 100-ból egy.
32/32 anonim válasza:
Ha elég jó pasi vagy, le lehet szólítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!