Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hozzám volt , h az utcán jöttek oda férfiak.
Volt akinek megadtam a számom , aki meg nem volt szimpi , annak meg kedvesen mondtam , h van barátom.
2 pfff én akkor már mennyi bírósági ügyet csinalhattam volna
Bár nem ismerem a magyar jogrendszert, nem tudom hogyha bemegyek a rendőrségre feljelenti valakit hogy utánam jött az utcán akkor mi lenne
Valószínű egy nagy büdös semmi
Még fogdosásért is egy nagy büdös semmi van szerintem, meg valljuk be a nőnek sincs kedve egy héten 3x rendőrségre járkálni, amiért utána mentek az utcán
Le lehet, ha nem tolakodóan csinálod.
De így eléggé alacsony lesz a sikerrátád, mert a legtöbb nő nem számít rá.
Persze ha jól nézel ki, akkor így is sikereid lesznek. (Bár ha így lenne, akkor gondolom nem született volna meg a kérdés)
Itthon még le lehet, nem csuknak le érte, bár nem érdemes.
Angliában pl. már más a helyzet, ott már bámulásért is lecsuknak a g.cibe, le sem kell szólítanod senkit. Mondjuk öröm az ürömben hogy ugyanott ha nőnek vallod magadat (amihez jogod van) akkor a női börtönbe kell zárjanak, és máris nőkkel szexelhetsz
Az az ország így az incelek új paradicsoma egészen addig amíg a női börtönök meg nem telnek férfiakkal
Bármit lehet csak viselni kell a következményeket.
Szóval nem ajánlott, hacsak nem vagy baromi jó pasi. Bár ha az lennél nem kellene ilyen kérdéseket feltenned, mert alapból rád is nyomulnának a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!