Ha rendszeresen, kb hetente odajönnek csak úgy idegen srácok és leszólítanak az utcán, az azt jelenti, hogy jó csajnak számítok? Titeket milyen gyakran szólítanak le így?
engem minden percben.
mert ügyfélszolgálaton dolgozok!
én jobb csaj vagyok, mondjuk olyan 8/10-es, mindenki bámul, ha megyek az utcán (akkor is, ha nem vagyok kiöltözve), leszólítanak, meghívnak kv-ra (sose ülök le hozzájuk), és bulikban folyton odajönnek, boltban is beszélgetést kezdeményeznek a sorban.
de az is lehet, hogy egyszerű véletlenek ezek és csak barátkozósabb pasikat fogok ki:)
27L
hát én nem beszélgetnék veled!
egy 10/10 pasi!
ez tudod mit jelent?
olyan jól nézek ki, hogy a csajok szoktak odajönni ismerkedni!
kérdező, de paraszt vagy, a bulit csak példának írta mindkettőnk, és írtunk más példákat is.
odamennek, te kinyitod a szádat, kiömlik belőle ez a szeméthalom és többé nem szólítanak le. értem már!:D
milyen mindkettőtök, csak te írtad ezt :D
és a más példában sem szerepelt, hogy milyen gyakran, csak általános kijelentések, de a kérdésem az volt, hogy kb milyen gyakori ez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!