Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha rendszeresen, kb hetente...

Ha rendszeresen, kb hetente odajönnek csak úgy idegen srácok és leszólítanak az utcán, az azt jelenti, hogy jó csajnak számítok? Titeket milyen gyakran szólítanak le így?

Figyelt kérdés
2014. jún. 3. 22:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen, azt jelenti. Engem még sose szólítottak le.
2014. jún. 3. 22:37
 12/20 anonim ***** válasza:
Vagy csak túl sokat állsz prostik között.
2014. jún. 3. 22:44
 13/20 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy meg akarnak ütni, mert úgy érzik,a szüleid helyett cselekednének? Bunkóka.

Tudod, mit? milyen gyakran? amikor este vagyok az utcán (pl 6-7 körül), nem BULIBAAAAAAN, akkor leszólítanak, ez heti kb 3-4 nap. Mindig megszólít valaki.

Biztos azért szólítanak le, mert jócsaj vagy, mert az eszed miatt biztos nem akarnak veled társalogni:D

2014. jún. 3. 22:45
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem se szólítottak még le és bámúlni is csak az öregasszonyok szoktak. :D
2014. jún. 3. 22:47
 15/20 A kérdező kommentje:
53%-os nyugodj már le, nem akartam a lelkedbe gázolni, csak jeleztem, hogy nem a kérdésemre válaszoltál :D jézusoom
2014. jún. 3. 22:48
 16/20 anonim ***** válasza:

Engem még sosem szólítottak le, szóval érdekelne, hogy milyen dumával lehet egyáltalán odamenni az utcán valakihez ismerkedni.

Mert én pl elképzelni nem tudok egy ilyen szituációt :D

Miket mondanak? És hogy reagálsz?

2014. jún. 3. 23:16
 17/20 anonim ***** válasza:
13-mas. Te szabályosan hülye vagy? Mit reagálod túl? Te tartasz kiselőadást a szájból kifolyó szemétre? Na ne szórakozz.
2014. jún. 3. 23:34
 18/20 A kérdező kommentje:

Ja, hát eléggé változatos a kép :D (és néha nagyon gáz)

Pl. tegnap a kocsiból szólt ki egy fickó, hogy "szia hány éves vagy, van barátod?" :D... meg a múltkor, hogy hasonlítok valakire az egyik filmből, meg hogy lenne-e kedvem meginni velük valamit, ilyesmik :D de a legtöbb elég béna és erőltetett :D

2014. jún. 4. 02:13
 19/20 anonim ***** válasza:

Szerintem, ha a legtöbb béna és erőltetett, akkor nem vagy jócsaj. Mert hozzám pl. normális dolgokkal jönnek oda és tudod, kiknek szoktak kocsiból kiszólni...

vidéken laksz vagy városban? milyen napszakban szoktak kiszólni?

egyébként meg tudod állapítani, hogy jócsaj vagy-e: pasik, akiket megkaptál, és a tükör:)

2014. jún. 4. 10:01
 20/20 A kérdező kommentje:

Miért, neked milyeneket mondanak?:) gondolom egyből mindenki Byron-verseket szaval, és térdenállva könyörög, hogy menj hozzá feleségül :))

Budapesti vagyok. És mindenféle napszakban, ami itt lényeges, hogy nem csak este, hanem napközben is vannak ilyenek... Ami azért furcsa, mert szerintem nem vagyok valami nagy szám :D (jó, ronda sem) de mondták a barátnőim is, hogy őket nem szólítják le ennyien, meg itt is olvasom, hogy nem mindenkit...

2014. jún. 4. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!