Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az hogy ha valaki nagyon ki van gyúrva mennyire ijeszt el egy randin vagy egy ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
mondjuk 110kg körül van az illető?#isnerkedés randi
jún. 27. 17:12
11/23 anonim válasza:
12/23 anonim válasza:
Elriaszt, nekem se jön be. Azt értem, hogy rengetek idő, energia és életviteli változás kell hozzá és kemény meló, de szerintem nem vonzó. És nem igazán zseretnék olyan partnert akivel csak csirkerizset tudok enni.
13/23 anonim válasza:
14/23 anonim válasza:
15/23 A kérdező kommentje:
jooooo😅ezeknél azert kicsivel nagyobbra gondoltam😅így 6ikban neztem ki.Kiveve amit a 13as linkelt Arnold meg az utolso photoshoppolt
jún. 27. 19:53
16/23 anonim válasza:
Nem is csak vizuálisan riaszt el, mert az még hagyján, hogy hogy néz ki, az is lehet, hogy nem vitte túlzásba és mondjuk annyi még megy neki, hogy a könyökével elérje az oldalát (azért az már tényleg a legalja, amikor ez se sikerül, és úgy mozog szerencsétlen, mintha 3 számmal kisebb pólót viselne). De életvitelünk szempontjából az égvilágon semmi közös nem lenne bennünk. Én eleve nem sportolok, itt már nagyon kibukik, hogy nem illünk össze, egyik kedvenc párkapcsolati programom az aktuális sorozatunk előtt ülni és pizzát rendelni és sört inni, miután mondjuk túráztunk egy sort napközben. Szóval nem csak tespedni szeretek, de ilyen programot valakivel, aki a testépítést komolyan gondolja és csinálja, nyilván nem lehet. Na meg oké, rajtam nincs túlsúly, alapvetően normálisan étkezem, aktív életet élek sport nélkül is, de azért nyilván viszonylag fiatalon ez nem egy nagy teljesítmény, ha ugyanezt csinálom még 10-20 évig, akkor nyilván nem lesz továbbra is lapos hasam és feszes fenekem, akkor meg mi lesz, beszólogat és megcsal/elhagy valakiért, aki 40 évesen is szálkás? Akinek ennyit számítanak a külsőségek, hogy ilyen életet él, az egyszerűen nem mellém való, és nem is tudnék benne bízni, hogy amit én nyújtani tudok, az számára elég.
17/23 anonim válasza:
Nekem exem gyurta ki magát szakitás után.
Aztán meg le akart velem feküdni es ahogy atolelt volna, hát en at se tudtam ölelni. Mintha átváltozott volna vmi robottá semmi lágyság hanem bazi nagy keménység kopasz fej, hát elment a kedvem tőle habár amugyse volt Hozzá.
18/23 A kérdező kommentje:
16 os kit érdekel en is sörözök sokat.Filmezek is kirandulok is.Barmit.Nem egesz nap teremben ulok ..max masfél óra.Amúgy miért egy normális ember eléri a könyökével az orrát?🧐Marmint aki nem edz?Utolsó mi az hogy kigyúrta magát?kigyúrni magad legalabb 5-10ev alsohangon.Ennyi idő múlva talalkoztatok ujra?
jún. 27. 23:37
19/23 anonim válasza:
A szubjektiv baratunk most alszik?
Most johetne szepen vegignezni, hogy a nok milyen kepeket linkeltek, miszerint a nok izlese szubjektiv.
40F incel
20/23 anonim válasza:
#19: mert az? Csak mert valaki belinkeli milyen "edzett test" jön be neki, nem azt jelenti hogy csak az jön be neki. 💁 Nekem volt kockahasú edzett barátom is meg 90 kilós nagy pocakos is és mindkettőt imádtam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!