Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az hogy ha valaki nagyon ki van gyúrva mennyire ijeszt el egy randin vagy egy ismerkedésnél?
Hát en olyat láttam utcán hogy folyik róla a víz alig bír menni. A nagyon kigyurtaknak kötöttek az izmaik, nem rugalmas a járásuk, mozgásuk, állandóan takaró nelkul alszanak mert 40 fokosak forrók, nem is értem hogy bírják azr hogy a testükón rajta van mint ólompáncél az a nehéz izomzat és állandoan cipelik.
Nem olyat láttam aki "nyurga" gyors fitt ÉS izmos, hanem akik menni is alig bírnak, elnehezult a mozgásuk is, gyorsütéseik sincsenek sztem es ugy izmosak.
Nem elijesztenek amugy hanem fura hogy biztos nem favágó es lehet nem is erős meg verekedni se tudna, hanem csak vmi designer divatmajom lenne csak.
Sylvester stallone is alig bir máz mozogni valamelyik filmjében.(szupercella)
Könnyűatléták, úszók.
Ők arányosan izmosak.
Nekem nem jön be. A legfelső határ kigyúrtságban nálam a Berki Krisztián kategória (az olimpikon, nem az a barom celeb).
Nem mondom, hogy ijesztő, csak természetellenes, és valahogy olyan kényszeresnek tűnik. Mint mikor egy nő kitömi a melleit szilikonnal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!