Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl válogatós vagyok a srácok terén, van erre megoldás?
Szóval az van, hogy nekem kifejezetten a korombeli srácok tetszenek, de pl nem szeretem a szakállt, vagy borostát, fiúkon a szőke haj tetszik, szóval ilyen dolgok. Tudom, hogy ez felszínesség, de pl. nekem nem tud tetszeni egy barna, vagy fekete hajú srác, bármennyire rendes. Magyarországon viszont nincsenek olyan srácok, akik az eseteim, szóval kb úgy vagyok most vele, hogy sohasem lesz fiúm. 😥
Az ilyen srácok tetszenek nagyon:
18, l
Az emberek többségének van egy ideálja, főleg fiatalon, majd rájön, hogy egyáltalán nem fontos a szőke haj, más vonzó férfit is talál.
Megoldás nincs, szerintem húszas éveid vége felé ki fogod nőni.
(Egyébként bárki be tudja a haját festeni és szemre is van kék szín, ettől még nem feltétlenül fog tetszeni).
"de pl nem szeretem a szakállt, vagy borostát, fiúkon a szőke haj tetszik, szóval ilyen dolgok"
El kell hogy keserítselek de 18 éves kor körül azért normális esetben a férfiak elkezdenek durván szőrösödni. Oké, borotva, de a borosta ettől még megmarad. Mondjuk az ilyen világos hajú, fehér bőrű srácoknál általában a szakáll is szőkés és nme től erőteljes.
A szőke haj is hamar oda lesz, mert az északi típusoknál jellemző a korai kopaszodás.
Saját tapasztalat.
Amúgy jellemzően a keleti szlávok közül még több hasonló alkatú srácot találsz. Bár ott meg látszani fognak a "szlávos vonások", ilyen nagyon jellemző arc szerkezet.
Szerintem ilyen germán-skandináv tinichadet a Feröer szigeteken, Izlandon, Skócia bizonyos részein, Norvégia bizonyos részein fogsz találni. Egyre kevesebb ez a típus mert európa barnul minden értelemben.
Tehát ha ilyen tinichadet keresel a fenti helyeken kell. De azt is tudnod kell hogy ezek a típusú srácok az extrán feminin latin külsőt szeretik vagy a saját szőke verziójukat, lapos has, nagy mellek, formás fenék és nem 160 cm magasság hanem 165-180, persze mellé 40-55 kg MAX.
Ezeket vajon hozod? Hiába csorgatod a nyálad valszeg magyaros külsőd van, orrszőrrel, bajusszal és fülszőrrel. Miért is gondolod hogy hozzád egy ilyen topgigaTiniChad való?
Inkább a helyi teszkóban nézelődnék sziauramokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!