Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl válogatós vagyok a srácok terén, van erre megoldás?
Szóval az van, hogy nekem kifejezetten a korombeli srácok tetszenek, de pl nem szeretem a szakállt, vagy borostát, fiúkon a szőke haj tetszik, szóval ilyen dolgok. Tudom, hogy ez felszínesség, de pl. nekem nem tud tetszeni egy barna, vagy fekete hajú srác, bármennyire rendes. Magyarországon viszont nincsenek olyan srácok, akik az eseteim, szóval kb úgy vagyok most vele, hogy sohasem lesz fiúm. 😥
Az ilyen srácok tetszenek nagyon:
18, l
5 igen másnak meg más szempontok fontosak. Pl legyen hű csaladcentrikus pènzes szexi, vagy akármi. Es ha nem szőke akkor kiesett?🤣
Ez nem normalis.
az ilyen szőke hajú tiniChadek akiről a képet küldted majd pont veled fognak leállni? Tuti sötét hajú vagy, alacsony és zsíros, kis mellekkel.
Az ilyen pasiknak elég fullos, nagymellű női vannak.
A skandinávok közül egyedül a norvégok akik még szőkék, a svédek már régóta nem azok, a dánok között még akadnak de azok annyira nem helyesek. Norvég, esetleg izlandi. Na most ahhoz hogy egy ilyen megkaparints nagyon ki kell tenned magadért, térdelni sokat...
Majd amikor 20+ évesen aggódni fogsz, hogy szűz maradsz, akkor megváltozik a véleményed. Ha meg már nem vagy az? Ugyehogy mégis van olyan hapi, aki bejön annyira, hogy széttedd a lábad 😅
36/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!