Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl válogatós vagyok a srácok terén, van erre megoldás?
Szóval az van, hogy nekem kifejezetten a korombeli srácok tetszenek, de pl nem szeretem a szakállt, vagy borostát, fiúkon a szőke haj tetszik, szóval ilyen dolgok. Tudom, hogy ez felszínesség, de pl. nekem nem tud tetszeni egy barna, vagy fekete hajú srác, bármennyire rendes. Magyarországon viszont nincsenek olyan srácok, akik az eseteim, szóval kb úgy vagyok most vele, hogy sohasem lesz fiúm. 😥
Az ilyen srácok tetszenek nagyon:
18, l
"Magyarországon viszont nincsenek olyan srácok, akik az eseteim"
Honnan tudod?
Várj, és figyelj.
Egy rakat szőke kékszemu pasi van. Nekem nem egy barátom olyan. De én nem ilyen alapon válogatok, volt fekete hajú szemű párom is, az a rosszfius styl is.
Hanem olyan alapon hogy szeret imád, monogám, jolnéz ki, talpraesett, extrovertált millio haver, zajlik vele az élet, meg ilyenek. És ha fekete a haja, nem szőke, hát istenem🤣
4-es: akit Magyarországon "szőkének"' mondanak, az többnyire világosbarna, főleg a fiúk között.
Esetleg még arra gondoltam, hogy az ELTE-n, Semmelweisen, BME-n lehetnek skandináv államokból jött diákok. 😃
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!