Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Túl válogatós vagyok a srácok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl válogatós vagyok a srácok terén, van erre megoldás?

Figyelt kérdés

Szóval az van, hogy nekem kifejezetten a korombeli srácok tetszenek, de pl nem szeretem a szakállt, vagy borostát, fiúkon a szőke haj tetszik, szóval ilyen dolgok. Tudom, hogy ez felszínesség, de pl. nekem nem tud tetszeni egy barna, vagy fekete hajú srác, bármennyire rendes. Magyarországon viszont nincsenek olyan srácok, akik az eseteim, szóval kb úgy vagyok most vele, hogy sohasem lesz fiúm. 😥

Az ilyen srácok tetszenek nagyon:

[link]

[link]

18, l

2024. jún. 23. 08:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
78%

"Magyarországon viszont nincsenek olyan srácok, akik az eseteim"

Honnan tudod?

Várj, és figyelj.

2024. jún. 23. 08:50
 2/27 anonim ***** válasza:
38%
Nekem az exem is meg a jelenlegi párom is szőke. És mindkettő helyes, izmos testalkattal. Vannak ilyenek is, de persze nem minden bokorban + belsőre is klappolnia kell a dolognak. Az exemmel 4 éve szakítottam, a mostanival most jöttem össze, köztük meg jópár pasival ismerkedtem, randizgattam, de nem voltak az igazik. Nyugi, fogsz találni ilyet.
2024. jún. 23. 08:55
 3/27 anonim ***** válasza:
80%
Nyugi, majd felnősz :)
2024. jún. 23. 08:59
 4/27 anonim ***** válasza:
33%

Egy rakat szőke kékszemu pasi van. Nekem nem egy barátom olyan. De én nem ilyen alapon válogatok, volt fekete hajú szemű párom is, az a rosszfius styl is.

Hanem olyan alapon hogy szeret imád, monogám, jolnéz ki, talpraesett, extrovertált millio haver, zajlik vele az élet, meg ilyenek. És ha fekete a haja, nem szőke, hát istenem🤣

2024. jún. 23. 09:03
 5/27 anonim ***** válasza:
58%
#4 azzal tisztában vagy, hogy nem csak a te elképzeléseid léteznek a világon? Elképzelhető, hogy másnak más szempontok fontosak egy kapcsolathoz? Tudom, biztos nehéz lehet felfogni, hogy minden embernek más a fontos, de kezdj el megbarátkozni a gondolattal, mert nem körülötted forog a világ😀Ha neki az a fontos, hogy szőke legyen, akkor válasszon szőkét. Ennyi.
2024. jún. 23. 09:07
 6/27 anonim ***** válasza:
36%
Ha te egy tipikus magyar csaj vagy (nagy s.gg, kacsázó járás, túlsúly, flegma fej) akkor elégedj meg egy átlagjóskával.
2024. jún. 23. 09:12
 7/27 A kérdező kommentje:

4-es: akit Magyarországon "szőkének"' mondanak, az többnyire világosbarna, főleg a fiúk között.

Esetleg még arra gondoltam, hogy az ELTE-n, Semmelweisen, BME-n lehetnek skandináv államokból jött diákok. 😃

2024. jún. 23. 09:12
 8/27 A kérdező kommentje:
6-os: nem ilyen egy átlag magyar nő.
2024. jún. 23. 09:13
 9/27 A kérdező kommentje:
9-es: pff... ez akkor proli, hogy szót sem érdemel.
2024. jún. 23. 09:16
 10/27 anonim ***** válasza:
0%
#9 te beteg vagy. A legtöbb 18 éves lány nem rbanc.
2024. jún. 23. 09:26
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!