Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozgatnál olyan férfival, aki soha semmire nem hív meg?
Figyelt kérdés
250ftos kávéra gondolok, vagy egy fagyira.
Lennél olyannal, aki nem hív meg semmire ?
jún. 22. 12:04
1/14 anonim válasza:
Miért ugyanaz a három téma forog állandóan ebben a kategóriában?
Nem unjatok még?
2/14 anonim válasza:
Öcsém, te hol kapsz 250 forintért kávét? Roppant módon érdekel.
Amúgy igen, lennék ilyennel. Nem igénylem, hogy bárki bármit fizessen nekem. Szeretek vendéglőbe, moziba, bárokba járni, és ki is tudom fizetni a részemet.
3/14 anonim válasza:
Én simán meghívom a nőt bármire, de ha már elvárja, az már nem pálya, onnantól kuka
4/14 anonim válasza:
Társkeresés alatt egy férfi volt csak akin azt láttam, hogy feszeng a fizetés közlettekor. Ott egyből felajánlottam, hogy kifizetem a fogyasztasunkat. De nem is volt több találkozó.
5/14 anonim válasza:
Hogyan randizol valakivel ha nem hív meg? Vagy elhív csak nem fizet ki még egy kávét se? Szíve joga. Neked is offolni őt. Sok nő kifizeti a saját részét. Te miért nem vagy hajlandó rá?
7/14 anonim válasza:
Nem, de nem is volt még ilyen. Kávéra, sütire, üdítőre, vacsorára mindig a pasi hívott meg, és ő fizetett.
8/14 anonim válasza:
A 250 Ft-os kávé az az a dolog, amire jobb is, ha nem hív meg.
Ez nem sznobizmus, de annyiért nem ittam még olyan kávét, ami jólesett volna.
9/14 A kérdező kommentje:
2!
Akkor szívből kívánok neked egy ilyen “férfit”!
jún. 22. 16:55
10/14 anonim válasza:
Nem találkoznék, kicsinyesnek tartanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!