Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha az ember több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha az ember több férfival is találkozgat?

Figyelt kérdés
Ismerkedős szakaszban más is több férfival is találkozgat? 😀

2022. ápr. 24. 00:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Addig szerintem nem gáz még nem hülyíted egyiket sem. Szóval attól a pillanattól kezdve amikor az egyik randipartnerrel komolyra fordul a dolog érdemes jelezned a többi partnernek, hogy velük nem lesz több randi. Így legalábbis korrekt lenne.
2022. ápr. 24. 00:10
 2/14 anonim ***** válasza:
0%
Hát az a gáz, ha senkivel, majd hirtelen mindenkivel. Ismerkedni nem úgy kell, hogy akkor most keresel valakit, mert az gáz. Az majd csak ott terem melletted, a keresgélés erőltetés.
2022. ápr. 24. 00:12
 3/14 anonim ***** válasza:
94%
Semennyire. Az viszont elvárható, hogy 1-2 randi után döntsön, és ne hónapokig legyen húzva a dolog.
2022. ápr. 24. 00:12
 4/14 anonim ***** válasza:
0%

Egy idointervallumban egy pasival talalkozz. Ugy egyszerubb. Ha mas is tetszik,mondd neki,h 2 het mulva hazajosdz es akkor tudsz talalkozni. Addig meg el tudod donteni az elottelevot.

Szerintem igy korrekt. Tobb szalat futtatni egyszerre nem korrekt szerintem.

2022. ápr. 24. 00:17
 5/14 anonim ***** válasza:
14%
3: szerintem pont fordítva, minek kéne dönteni? Ez nagyon gáz. Dönteni étlapról szoktak. A kapcsolat meg kialakul, nem döntés eredménye. Aki randizik, annak sosem lesz tartós kapcsolata.
2022. ápr. 24. 00:18
 6/14 anonim ***** válasza:
0%
4: dehogynem korrekt, szabad világot élünk, mindenkinek annyi pasija és csaja van, amennyit akar.
2022. ápr. 24. 00:20
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Nyugodtan. Szerinted ők mit csinálnak?legalább , ha szó nélkül lelép még mindig van más. Soha többet nem leszek becsületes .Ezt már megtanultam
2022. ápr. 24. 00:48
 8/14 anonim ***** válasza:
90%

Ahogy 1-es mondja. Korábban én is mindig így jártam el, de szerintem ez a férfiak között sem ritka.

Túlzónak érzem, mikor bizonyos emberek azzal jönnek, hogy már pár levélváltás után miért nem koppintok le mindenkit IS. Szerintem az ismerkedés ennyire kezdeti szakaszában ez nem reális elvárás. Pár tali után viszont érezni, hogy megvan-e az a plusz, ami a folytatáshoz kell, onnan már én is gáznak találom, ha még mindig más is van a képben komolyabban.

2022. ápr. 24. 01:28
 9/14 anonim ***** válasza:
46%

Én még magammal szemben is azt vallom, hogy egyvalakivel levelezek, chatelek, ismerkedek csak pasasként.

Vagy én vagyok agyament módon becsületes, vagy nem tudom.

Azt tudom, ha ritkábban válaszoltam chatnél, egyből jöttek a csajok, mit csinálok? Biztos mással is chatelek, mi?

2022. ápr. 24. 05:33
 10/14 anonim ***** válasza:
67%
Ennyi idöd van munka hàztartàs es mindnen egyeb mellett?? Nem kotekedes tenyleg csak belegondoltam jo ha 1 emberre oda tudok figyelni rendesen nekem tobbre ha akarnam sem lenne idom randizni beszelni stb.... Rendesen odafigyelve a masik félre.
2022. ápr. 24. 06:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!