Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire gáz ha az ember több...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz ha az ember több férfival is találkozgat?

Figyelt kérdés
Ismerkedős szakaszban más is több férfival is találkozgat? 😀

2022. ápr. 24. 00:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
94%

Huszonpár èvesen én is egyszerre egyvalakivel ismerkedtem. Aztán párszor kiderült, hogy kidobott idő és energia volt, és elölről kellett kezdeni újra.

Utána már többen voltak, nem csinàltam ebből lelkiismereti kérdést. Ha egy kuka, ott a többi, nincs fennakadás.

Míg nem vagy párkapcsolatban, kizárólagosságban, addig nem tartozol senkinek semmivel.

2022. ápr. 24. 08:36
 12/14 anonim ***** válasza:
44%
Nem gáz. Csak az gáz, ha egy férfi több nővel is találkozgat. Legalábbis az oldalon uralkodó nézetek szerint.
2022. ápr. 24. 09:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mennyi időt értünk ismerkedési szakasz alatt. 1-2 randi még oké, ha hetekig-hónapokig elhúzódik, az már a másik tudatos hülyítése és / vagy kihasználása, az meg ritka gáz.
2022. ápr. 24. 09:51
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, így randizgass velem is. Benne lennék. 54F
2022. ápr. 24. 18:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!