Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedem egy férfival, még nincs is köztünk semmi, erre nekem esik, hogy én délelőtt nem érek neki rá, akkor hogy fogunk találkozgatni?
Figyelt kérdés
Mert ő 2 műszakban dolgozik (egyik héten 6-14 másik héten 14-22 óráig), én meg napközben. Nekem kéne magyarázkodni, hogy délelőtt 10-kor nem fogok neki ráérni?2017. febr. 26. 19:36
1/8 A legrosszabb válasza:
Jól van, rázd le a marhát. Még nem is ismeritek egymást, máris veszekszik veled. Kell ez neked a későbbiekben? (Ja igaz, kell hát, hiszen nőből vagy.)
2/8 anonim válasza:
Ha nem szimpi, ne foglalkozz vele tovább!
3/8 A kérdező kommentje:
Eddig szimpi volt. És nagyon nehéz normálisabb, független férfit találni, aki komoly kapcsolatot akarna.
2017. febr. 26. 19:42
4/8 A kérdező kommentje:
Olvasok itt is sok történetet, pl ahol valakinek a párja külföldön él, vagy ideiglenesen külföldön él (akik akarják, még az is működik), és inkább azt érzem erről a férfiról, hogy nem sok köze van a realitáshoz. Ha valakinek már ez is gondot okoz, amiért ő nekem esett..
2017. febr. 26. 19:44
5/8 A legrosszabb válasza:
Mégis vonzónak találod? Mégis mit akarsz? Naponta összeveszni, veszekedni vele minden kis szaron? Vagy non-stop eltűrni a féltékenységi rohamait? Kell ez az idegrendszerednek?
6/8 A kérdező kommentje:
Azt hiszem, igazad van, hogy: "Még nem is ismeritek egymást, máris veszekszik veled"
Köszönöm a hozzászólásokat, tanácsokat.
2017. febr. 26. 19:48
8/8 anonim válasza:
Eleve nem értem ezt a pasast vmi nem stimmel vele sztem!1.van valaki a kêpben és igy akar okot talàlni rà hogy miért nem tudtok talizni !Vagy simàn idegsukk és nem a megoldást keresi a problémàra hanem rögtön bepànikol!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!