Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másfél hónapja kezdtünk el találkozgatni de ugy érzem nem alakul a kapcsolatunk. Ötletek hogy mit tehetnék?
Üljetek le és kommunikáljatok egymással nyíltan és őszintén. Tuti, hogy ez hiányzik a kapcsolatotokból!
Nem a kis dumcsikra gondolok, hanem a mély és komoly beszélgetésekre.
Ismerkedés, elmenni ide-oda.
2 hete rákérdeztem hogy akkor mi most mik vagyunk de terelte a témàt ezért azota nem kerdeztem
De minden héten ö hív el valahova és a munkatársainak is beszél rólam
Nem értem mi van
Tudom hogy töketlennek gondolod a srácot, de mivel többfajta gondolkodású nő is van, ezért nem hibáztathatod. Főleg ha nem is tudja, hogy van e bajod egyáltalán ezzel a felállással.
Ismerek olyat is aki 3-4 hónapig nem adta magát oda a pasijának, akkor most melyik a jó gondolkodás? Te felőled nyugodtan mehetne a dolog de ha ezt a pasid nem tudja akkor tudatni kell vele. Lehet előző ismerkedésénél a lányka nem tolerálta a gyors haladást.. kommunikáljatok!
Ilyenkor lehet megtanulni normálisan kommunikálni. Én is azt ajánlom, hogy ültesd le valami nyugodt, csöndes helyen, ahol nem zavarhatnak meg benneteket és kerek-perec kérdezz rá, hogy akkor mit is akar! Mondd el, hogy úgy érzed, megrekedt a dolog, hogy nem haladtok előre, hogy úgy érzed, mintha bizonytalan lenne és te tudni szeretnéd, hogy akkor hányadán álltok.
Ha továbbra is terel, akkor vagy elfogadod ezt és te leszel az, aki a kezébe veszi a gyeplőt, vagy hagyod a francba. Mivel már most is zavar a srác esetlenkedése, úgy gondolom, hogy a harmadik opció (várunk, amíg ő lép) hosszútávon nem játszik, akkor feltehetően úgyis elhagynád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!