Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha meg sem akarok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha meg sem akarok ismerkedni egy olyan férfival, aki még mindig találkozgat az exével?

Figyelt kérdés
Rám írt egy ilyen pasi. Látom a volt csajának a mostani pasija, meg ő képeken ölelkeznek, együtt összejárnak szórakozni. Habár ennek a pasinak meg a haverja az, aki összejött a volt barátnőjével.
2020. júl. 3. 06:25
 1/9 anonim ***** válasza:
18%
A kérdésed nem normális. A tájékozó alapján meg normális, mert abban egyértelműen látszik, hogy az adott társaságban egymás között adogatják a partnereket.
2020. júl. 3. 07:01
 2/9 anonim ***** válasza:
91%
Mindenki a saját értékrendje alapján válogathat és joga van bárkit visszautasítani. Ha neked semmilyen szín alatt nem fér bele hogy az exével jóban van, akkor ne húzd az időtöket.
2020. júl. 3. 07:37
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Jogod van a saját nézeteid szerint élni,jól írja a 2.Én veled értek egyet. Én sem ismerkedtem soha ilyenekkel. Te is keress olyat, aki egyetért veled ebben a témában.
2020. júl. 3. 08:36
 4/9 anonim ***** válasza:
37%

Alapvetően én egy exemmel sem tartottam a kapcsolatot még annyira sem ,hogy boldog süzletésnapot írjak nekik. Erre a mostani exem meg olyan rendes srác volt,hogy vele néha találkozom is,jól elvagyok vele és igaz barátomnak tartom. Soha nem jönnék vele össze újra és soha nem feküdnék le vele,sem semmi testi dolog. Nem szeretném ezt a jó barátot csak úgy ellökni magamtól,mert olyasvalaki akire bármi baj van számíthatok és ő is rám.

Szerintem ez előfordulhat főleg így,hogy már jártak,nincs rá kb semmi esély,hogy újra össze fognak jönni,mert boldonok lennének. Egyszer próbálták és a legnagyobb hülyeség újra megprónbálni azt ami nem ment. Sokkal zavaróbb szerintem egy olyan ellenkezőnemű barátsága akivel még soha nem volt szex és egyebek,mert ott simán kívánhatják egymást,hogy húú milyen lenne,ha??

2020. júl. 3. 09:52
 5/9 anonim ***** válasza:
38%
Hehe, pont ilyen helyzetben vagyok/voltam ex. Közös baráti kör, így továbbra is találkoztunk. Eleinte kellemetlen volt, de eltelt már több mint 10 év, van férjem, 2 gyerekem, az exem meg azóta a második komoly kapcsolatában van éppen. Semmi feszkó, mi is jártunk együtt bulizni, a közös társaságból adódóan. Az előző barátnője 1-2 évig problémázott rajta, aztán látta, hogy nincs már köztünk tényleg semmi, elfogadta, jóban lettünk. A mostani barátnője kezdetektől nem rugózik ezen, ahogy az én férjem sem.
2020. júl. 3. 10:01
 6/9 anonim ***** válasza:
66%
Ja, de amúgy persze, normális, szíved joga. Még mindig jobb ez, mintha bevállalnád a szitut, aztán menne a feszkó folyamatosan.
2020. júl. 3. 10:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Én már voltam hasonló helyzetben, és az exszel voltam összehasonlítva, úgy hogy nagyon nem vágyok erre újra.
2020. júl. 3. 10:05
 8/9 anonim ***** válasza:
11%
Háát, szerintem ez az időn múlik. Az első csajnál eleinte még szerintem felmerült ilyen probléma, mostanra eltelt annyi idő, hogy biztos, hogy nem hasonlítgatja senki hozzám a jelenlegit. De mondom, én amúgy megértem, ha valaki ezt köszöni, nem kéri. Ha a másik oldalon lennék nőként, nem tudom, mennyire érezném gáznak. Azt hiszem egy friss ex jobban zavarna, mint egy régi.
2020. júl. 3. 10:23
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én biztos nem. Egyszer volt olyan pasim akinek képben volt az exe, nála voltam és telefonon trécseltek, roppant megalázó volt.
2020. júl. 3. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!