Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Volt már, hogy egyszerre két...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy egyszerre két férfival/nővel is találkozgattatok és szexeltetek ismerkedési fázisban?

Figyelt kérdés
Ha igen, tudtak egymásról vagy nem? Utólag visszagondolva megérte? Nem volt lelkiismeret furdalásod?
2023. jún. 10. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Volt, hogy 3 is, de mindegyik tudta mi a szitu, h elköteleződés fóbiás vagyok, és közben másokkal is találkozgatok. Előbb-utóbb megunták,és megszakították velem a kapcsolatot. Megérte persze,hisz mindegyikkel jól elvoltam amíg tartott,és senkit se hitegettem, az elején megmondtam,h mi a helyzet. De ha éppen csak 1-el ismerkedem, neki is megmondom,h ez bármikor benne lehet a pakliban.
2023. jún. 10. 15:15
 2/6 anonim ***** válasza:
77%
Nem.
2023. jún. 10. 15:17
 3/6 anonim ***** válasza:
25%
A zárás adott fázisban mindegyiknél meg volt mikor léptem. Egy volt olyan akinél én magam mentem vissza-később szétment, majd hosszadalmas volt a levállás lelkileg..
2023. jún. 10. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
75%
Ismerkedési fázisban normális ember mindig egy adott emberre fókuszál és nem méricskélget, és játszik több emberrel. Aki igy tesz az ne kezdjen kapcsolatba senkivel, mert éretlen rá.
2023. jún. 10. 15:21
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Volt ilyen és nem tudtak egymásról. Nekem ilyenkor még képlékeny a dolog, nem is érzem úgy, hogy magyarázattal tartoznék, így fel sem hoztam. Természetesen ez oda-vissza megy, szóval én sem kérdeztem semmit az ő partnereiről (ha voltak egyáltalán). Amíg ismerkedünk, addig nem értem, hogy miért kéne minden figyelmemet egy embernek szentelnem, semmi értelme.
2023. jún. 10. 19:28
 6/6 mikeXxX ***** válasza:
Nőknèl ez teljesen "normális" dolog bár fèrfikènt 7 volt a legtöbb akivel egyszerre találkoztam nyílván szex csak egy nővel volt ès itt az idő miatt volt ennyi ember egyszerre nem azèrt mert szarházi vagyok .
2023. jún. 13. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!