Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik/Csajok! Volt már olyan, hogy komoly párkapcsolatotok volt (én esetemben távkapcsolat) és találkozgattatok más ellenkező neműekkel?
Egyértelműen igen.
Sok barátom van, fiuk lányok egyaránt. Sőt, többnyire fiukkal szoktam bulizni. A nyári munkahelyemen a barátaim fiuk. Ez számomra teljesen természetes.
Eddig 3 pasim volt. Az egyikkel 3 évig a másikkal 1 évig voltam együtt, a mostani barátommal 1 éve tart a kapcsolatunk. Egy komoly kapcsolat a bizalmon alapszik. Ha zavarja, hogy fiuk vesznek körül, akkor el kell döntened, hogy melyik fontosabb: barátok, aki akkor is ott lesznek, ha elhagy a pasid és összetörve zokogsz napokon át, vagy egy olyan srác aki ribancnak néz, mert azt gondolja, hogy ha elenged egy fiú barátoddal csevegni, akkor rögtön meg fogod csalni.
20/N
Nekem nem volt ilyen. Én elítéllek amiatt, hogy a meglévő kapcsolatod mellett randizol!
Ha úgy érzed, hogy a távkapcsolatod nem működik, akkor szakítsa fiúval és játsz tiszta lapokkal. Ha már randizgatsz mással, nálam az is megcsalás. Valószínűleg nem vagy szerelmes a párodba és nem is tisztelheted eléggé. Akkor minek vagy vele?
Ne játsz vele! Lépj ki a kapcsolatból és keress magadnak olyan pasit, aki kellő közelségben van hozzád.
Ha komoly lenne a kapcsolat nem randiznál mással.
A távolság biztos rossz,én szerencsére nem voltam ilyen helyzetben.Te tudod,randizz és meglátod mi lesz,de ha nem csak egy futó kaland lesz,hanem párhuzamosan tartna a régi kapcsolatod mellett,akkor szakíts a régivel,mert biztos nem érdemli meg,hogy átverd.És ki tudja,lehet ő is ilyen helyzetben van a távolság másik végén mint te,és akkor mindkettőtöknek könnyebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!