Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már veletek olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek olyan, hogy iszonyúan vonzódtatok valakihez, és folyamatosan találkozgattatok, pedig nem szabadott volna?

Figyelt kérdés

Úgy értem a másiknak barátja/bnője felesége stb volt, de mégis olyan leküzdhetetlen volt a vágy, hogy muszáj volt...szex is lett belőle? mi lett a vége a dolognak?

nemet és kort is írjatok léci!

2010. jan. 8. 22:00
 1/7 anonim ***** válasza:
igen. barátnője volt. életemben nem éreztem olyat mint vele és a legszebb az egészben hogy egyáltalán nem volt szép a pasi, de megvesztem érte. hát aztán nyilván a barátnő nyert... majd rá egy fél évre szakítottak, hosszú volt egyébként a kapcsolatuk csak már haldoklott. 21L
2010. jan. 8. 22:03
 2/7 anonim ***** válasza:
volt/van/lesz :)
2010. jan. 8. 22:31
 3/7 anonim válasza:
Épp azt csinálom,de a jó végét nem látom a dolgoknak....16/L
2010. jan. 8. 22:35
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Jó pár évvel ezelőtt történt velem ilyen nem a férfinak volt valakije hanem nekem.21 éves voltam ő 38 nagyon jó haver aztán kicsit több eleinte csak sms-eztünk majd anyuék házassági évforuloján ágyba kerültünk nem volt szex csak csokoloztunk de iszonyat volt aztán úgy döntöttem hogy sok a 17 év erre ő azt mondta ha így gondolom sohase leszek boldog én meg dacos vagyok és azért is. De igaza lett össze jöttem valakivel de ha találkoztunk egy egy csók is elcsattant tudta hogy nem vagyok boldog és mindig mondta egy éve voltam együtt az akkori párommal és valentin napra meghívott magához akkor feküdtem le vele elöször aztán meg int nem találkoztunk vagy fél évig aztán megint megkeresett hogy hogy vagyok akkor elkezdődött újra Akkor már nem érdekelt a párom sőt gyülöltem mert bántott és egyre jobban szerettem azt a férfit minden szabad időm vele töltöttem pedig akkor már együtt éltem a párommal de meg oldottam. Olyan éjszakáim voltak hogy sohse felejtem el, nem volt már lelkiismeret furdalásom... megbeszéltük bérel nekem egy lakást ahol nem talál meg az exem, de sajnos a költözés előtt néhány nappal megvert nagyon és az nap éjjel haza költöztem az anyukámékhoz. Megtudta a szerelmem és megakarta ölni azt a szemetet, de nem hagytam kértem időt aztán mondtam hogy legyen vége mert nem vagyunk egymáshoz valók. Azóta csak néha hallok róla én is férjhez mentem már ő is megnősült. De tudod mit nem bánnom jó volt.

2010. jan. 9. 02:44
 5/7 anonim ***** válasza:

igen. :) mind2őnknek volt épp kapcsolata.. de épp hullámvölgyekben voltunk.. és mindíg megbeszéltükl h találkozunk, és megbeszéljük h mi lesz, vége lesz.. és mindíg nagyon jóléreztük magunkat, és én csak néztem mert olyan szép volt.. oO

sajna nem jöttünk ösze, de életem egyik legjob kalandja volt. :)

2010. jan. 9. 10:18
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

vajon létezik olyan, hogy az épp aktuális barátnő repül és boldogan élünk míg meg nem halunk?:) tudom, naív vagyok és koppanni fogok...amúgy is, hogy bízhatnék meg benne, azt csinálná velem is,amit most a nőjével tesz.

2010. jan. 9. 20:21
 7/7 anonim ***** válasza:

úgyanmár.. naívnak lenni jó. :) szal álmodozz kicsit, aztán tégy így. az ilyen fellángolásokból lesznek a nagyon szenvedélyes kapcsolatok.. ugyhogy most irigyellek:P

utsó

2010. jan. 10. 10:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!