Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok rá,hogy ha a 18 éves kislányotok bejelentené,hogy találkozgat egy 32 éves férfival?
Tudom tudom,hogy nagykorú de attól ő még csak egy naív kislány.A pasinak pedig lehetne annyi esszé hogy ne szédítse.
Én nagyon kiakadtam mikor bejelentette.
Életem legbunkóbb és legalpáribb válasza eddig ezen az olalon: egy pillantásomból tudná a férjem, hogy menjen oda, és rendezze le ezt a xarzsákot. Egy normális 32 éves nem akar semmit egy nagytinitől.
Mondjuk ez a kérdés paradoxon, mert az én lányom meg nem lenne olyan elcseszett soha, hogy egy nála 14 évvel idősebb alaktól akarjon bármi ilyesmi :)
Ne tudjátok meg tegnap jelentette be nekem.
Hogy már túl vannak a 4.randin is ma éjjel nála fog aludni.
Egész este csak forgólodtam az ágyban és járt az agyam.
Legjobb esetben is az a pasi összefogja törni a szívét.
Aztán arra gondoltam,hogy az én hibám lehet,az apja a volt férjem nem volt része a lányom életének mert nem volt kíváncsi a saját lányára.
Azután párjaim közül egyikre se tudott apaként tekinteni .
Lehet ezért keres egy apa figurát
Csalódnék, mert normális családban, normális apa-gyerek kapcsolattal szeretném felnevelni a gyerekem, nem pedig úgy, hogy egy lelkisérült, parafíliás cafka legyen. Azzal egyáltalán nem lenne bajom, ha azt mondaná, hogy meleg, ez viszont már agybaj.
Van az a tipikus filmjelenet, mikor apuka vadászpisztolyt tölt a lánya udvarlójának érkezésekor... Én is úgy tennék. Majd 30 éves kora körül randizgathat nála 10-12 évvel idősebbekkel. Egy fiatal lány csak akkor kell idős férfinek kapcsolatra, ha kezeltetni kellene a hülye fejét, egyébként csak használja a feszes pinát. Ez nem az én lányom lesz.
Aggódnék érte, mint a fene, de őszintén szólva 18 éves korára már mondhatni "mindegy". Addigra már a nevelés része a szülői feladataimnak lezárult gyakorlatilag, már csak támogatni, esetleg javaslatokkal, beszélgetésekkel tudom befolyásolni, de az is kétséges. Egyetértek azzal, hogy korabeli fiúk is ugyanúgy tudják bántani, összetörhetik a szívét, és az vesse rá az első követ, aki sosem választott be balszerencsésen párt. 18 évesen nekem is megvoltak a magam malőrjei, és bár a szüleimen láttam, hogy nem támogatják, nem örülnek neki, nem próbáltak meg tiltani, hagyták, hogy magamtól jöjjek rá a dologra. Ez is a felnőtté válás része, nem védheted meg örökké mindentől.
A kislányom még nagyon sokára lesz csak 18 éves, de őszintén most úgy gondolom, hogy ilyen helyzetben inkább meg akarnám ismerni a pasit, nem tiltanám, hiszen nem is tilthatom, legfeljebb csak elbeszélgetnék a lányommal, hogy amúgy egészséges 32 éves nem nagyon kezd a korosztályával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!