Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Beteg dolog, ha egy 46 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteg dolog, ha egy 46 éves fickónak nagyon bejön egy 18 éves lány és viszont?

Figyelt kérdés
Nyugodtan kiadhatja mindenki magából az ítélkezéseket és szitkokat, semmi baj, de a kérdés nem kamu.

2018. nov. 5. 18:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Semmiképp sem ítéllek el, de ha az a lány mégis téged választana, legalább ne facsard ki, mint egy jóképű narancsot, legalább mutasd meg neki, milyen egy igazi férfi, udvarolj neki, és ne okozz neki csalódást! Hagyd, hogy önmagától jöjjön rá, hogy idős vagy hozzá. Mert ő 46 évesen már másképp fog magára visszanézni, ne érezze, hogy kihasználták! Mert 18 éves lány is egyszer megöregszik, mire annyi idős lesz, mint te, már megereszkednek a mellei, ráncos lesz az arca, és azért fog küzdeni, hogy karbantartsa az egykor szebb napokat látott alkatrészeit, sikertelenül. Mert az öregedés mindenkit elér egyszer, és ő már nem a legszebb éveit fogja élni, mint most te.
2018. nov. 5. 18:11
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Én véleményem szerint nem normális, de mindenki azt csinál, amit akar, ha ő úgy tartja megfelelőnek.30 évig nem fog tartani ez a kapcsolat az biztos.De Lehetőleg ne kúrd át, mert az abból való lelkisérülései viszont lehet maradandóak lesznek.Remélem Ennyi eszed azért még maradt.
2018. nov. 5. 18:23
 3/12 anonim ***** válasza:
61%

Eléggé. A pedofil fickó kihasználja az apakomplexusos kislányt.

Vagy épp a dörzsölt kiscsaj a bőrt is lehúzza anyagilag a gazdag,de kétségbeesett,kapuzárásos ürgéről.

Egyik sem szép kilátás,de mindkettőben jól jár az egyik.

2018. nov. 5. 18:25
 4/12 anonim ***** válasza:
72%
Pedofília jelentése: 14 év alatti kisgyermekek szexuális kihasználása. A lány 18 éves, még ha nem is múlt el még 18, már nem nevezhető pedofíliának.
2018. nov. 5. 18:31
 5/12 anonim ***** válasza:
43%

Előző!

Miközben mindkét szélsőség elképzelhető - nem lehet az igazság valahol a kettő között is akár?

2018. nov. 5. 18:31
 6/12 anonim ***** válasza:
67%
Mondjuk van egy 18 éves lányod, és hazaállít egy 46 éves férfivel...mit éreznél? Hogy fogadnád ?
2018. nov. 5. 18:34
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Kis túlzással a nagyapja is lehetnél. Szerinted?
2018. nov. 5. 18:35
 8/12 anonim ***** válasza:
54%

Egyik oldalról se kell nagy dobra verni.

Nekem volt kapcsolatom 23 év különbséggel. Csodás volt. Minden figyelmet, türelmet, szeretet, jó szexet, mindent megkaptam.

2018. nov. 5. 18:45
 9/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2018. nov. 5. 19:03
 10/12 anonim ***** válasza:
65%

Nem tartom annyira betegnek, de hosszú távon nyilván nem működne. Én az ilyeneken nem idegesítem fel magam, hiszen nem bántják egymást.

Mondjuk ha a lányom lenne nyilván nem örülnék.

2018. nov. 5. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!