Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy 18 éves Hondába hajlandó egy hölgy beülni, mondhatom vajon hogy biztosan nem aranyásó?
Arra gondoltam, hogy szándekosan egy 18 éves, és szemmel láthatóan régi Honda Civic-kel állnék neki a nőzésnek ezzel a céllal. Az autó műszakilag jó állapotú és tiszta, nincs vele különösebb gond, csakhogy baromi régi, és már nem szívesen néz rá az ember, a volt melóhelyemen nekem volt a legrégibb autóm.
Viszont arra talán jó lenne ez a jármű, hogy ha ezt meglátja egy csaj és hajlandó beleülni akkor talán lehetne mondnai igen jó eséllyel hogy nem aranyásó.
Aztán ha esetleg már a hatodik csaj lép le amikor meglátja az autót, akkor újragondolnám ezt a kérdést.:D
Inkább egy Honda Civic mint valami full unalmas cucc.
VTECes?
Nekem egy 20 éves Toyotám van.
Ha nem ülne be a csaj, otthagynám, menne gyalog hazáig.
Én első alkalommal, semmilyen kocsiba nem szállok be. Akkor sem, ha egy 20 éves Honda és akkor sem, ha egy vadi új Porsche. :D
Ha már jobban megismertem az illetőt és tudom, hogy nem akarja eladni az egyik vesémet, akkor meg nem érdekel, hogy milyen a kocsija.
Az az igazság, hogy kb. a negyedik randin tudtam meg, hogy milyen kocsija van a páromnak.
Nem a parkolóba szerveztük az első randit! Egy egyszerű kis kávézó előtt találkoztunk. Ő elkísért a buszmegállóba, és megvárta, amíg felszállok. A következő randin is ő kísért engem a kocsihoz. Nem én őt! Csak később volt olyan, hogy eljött értem, felvett, és együtt mentünk, az ő kocsijával.
Téged érdekel, hogy milyen kocsija van a nőnek?
"Téged érdekel, hogy milyen kocsija van a nőnek?"
Nem, engem nem érdekel.
De hogy őt érdekli-e hogy én mivel járok, az érdekel:)
"Na és egy nő mit tudna nálad aranyásni? Mid van amiért azt gondolod hogy a pénzedért lesz veled?"
Röviden megfogalmazva: valószínűleg semmi:) Amennyi pénzem van az valszeg kevés ilyesmihez.
Viszont ha a aranyásó az illető, akkor jobb ezt minél hamarabb megtudni, és távozni a ismerkedésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!