Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves kollega urak, hogyan reagalnatok ra ha egy hölgy elso beszelgetes alkalmaval rakardez hogy a lakasod vagy alberleted hány négyzetméter?
Találkoztam egy régi ismerős hölggyel még kb általános iskolából és középiskolából ismertem, nem beszéltem vele azelőtt vagy 10-15 éve. Érdeklődéssel társalogtunk egymásról, egyikünk sem volt éppen párkapcsolata, optimistán álltam a lehetőséghez.
Aztán rékérdezett konrétan hogy hány négyzetméter az alberlet amiben akkor egyedül laktam....
Nem kérdeztem rá miért érdekli, mert nem akartam "falhoz állítani". Inkább vártam a folyatást, hogy mi minden érdekli még.
Hát...lehet hogy jobb lett volna inkább falhoz állítani.
Ez a helyzettol, fugg, lehet az egvilagon nem erdekled, de kivancsi volt, hogy mondjuk az o 50 nm lakasahoz kepest te kisebbe vagy vagy nagyobba laksz-e. Mert lehet a sajatjat tul kicsinak erzi.
Ez olyan, mikor megkerdezi, hogy milyen autod van. Azt se a legtobb esetben azert kerdezi meg, mert turkalni akar az anyagi helyzetedbe, hanem mert szereti a szep autokat.
#7 és miért szereti a szép autókat? Azért, mert jó anyagi helyzetet sugall.
Ezért virágzik, a 15 éves szakadt bnv-k behozatala, amikbe mindig 5000-ért tankolnak, és jól tud vele csajokat felszedni a 20 nm-es panelben nyomorgó srác.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!