Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok rá,hogy ha a 18 éves kislányotok bejelentené,hogy találkozgat egy 32 éves férfival?
Tudom tudom,hogy nagykorú de attól ő még csak egy naív kislány.A pasinak pedig lehetne annyi esszé hogy ne szédítse.
Én nagyon kiakadtam mikor bejelentette.
#13! Én a helyedben erre nem lennék túl büszke, gyakorlatilag te azt mondod: Én már öreg vagyok, hagyjanak békén ezek a "majjji fiatalok", bezzeg a "mi időnkbe...".
Aztán meg csodálkozunk, hogy ennyi szar szülő van, ha te nem tudsz mit kezdeni a magadnál tíz évvel fiatalabbakkal mit tudsz kezdeni majd magadnál harminc évvel fiatalabbakkal, akikkel muszáj lesz?
A kérdésre pedig ennyi a válaszom
Találkozgassanak, semmi lényegi különbség nincsen egy 22 meg egy 32 éves között, ahogy többen, a normálisabbak, azt írták is.
"De abba van beleszólása egy szülőnek azért hogy a gyereke kit visz haza dugni." - szigorúan véve természetesen van, lévén az ő háza, de meglehetősen elmebeteg hozzáállás lenne szerintem, ha egy szülő azt várná a gyerekétől, hogy autóban, a bokrok között, vagy mit tudom én hol bonyolítsa a szexuális életét a saját szobája helyett.
Másfelől azt végképp nem értem, hogy hogy jött ez ide, itt a lány megy a sráchoz éjszakára, ha jól értem. ÉS abba viszont semmilyen alapon nincs beleszólása a szülőnek, ha a gyereke nagykorú.
( a 4 . randival meg végképp nem értem, kinek mi a baja...)
Nálunk megtörtént. Én nem voltam ellene, miután megismertem a srácot, s őszintén szólva meg is tudtam érteni a lányomat, mert akiket az ő korosztályából korábban hazahozott, nagyon kis nyikhaj, másféllel kezdődő személyi számú legénykék voltak.
Bálint - nevezzük így - tudta, mit akar az élettől, tudta, mit akar a lányomtól, és nem rajta múlt, hogy a végén nem lettek egy pár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!