Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már úgy, hogy senki az ég világon nem volt a környezetedben aki tetszett volna?
Így jártam most és ez nyugtalansággal tölt el valamiért.
Nem is tetszem senkinek sem, de nekem sem jön be senki, aki szingli. Egy lány volt aki régóta tetszett, végül nagy nehezen rászántam magam és bepróbálkoztam finoman, de szerintem nem jöttem be neki. Más nincs a láthatáron.
Lehet ebből évekig tartó magány így?
Olyan érdekes, hogy férfiak is éreznek így, nem csak a nők. Úristen, 25 vagyok, sosem fogok családot alapítani? - Azt hittem, csak a nők futnak versenyt az idővel.
Már van családom, így messziről figyelem ezeket a vergődéseket és a saját múltamat. Átérzem mindenesetre a tieteket. Sőt, az az igazság, hogy ilyen szemmel is figyelem a környezetemet, mint ti, és nekem se jön be senki az ég világon. Kortársaim abszolút nem.
#16 Sokszor hallom kapcsolatban élőktől, hogy örülnek, hogy már nem téma számukra az ismerkedés, mert ők is bajban lennének...
Szerintem az is érthető, hogy csomóan inkább maradnak olyan kapcsolatokban is, amit jobb lenne már lezárni. Őszintén, ki a fenének van kedve ehhez a - találóan fogalmaztál - vergődéshez?! Vagy egyedül maradni, míg fel nem dobja az ember a talpát? 🙁
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!