Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már úgy, hogy senki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már úgy, hogy senki az ég világon nem volt a környezetedben aki tetszett volna?

Figyelt kérdés

Így jártam most és ez nyugtalansággal tölt el valamiért.

Nem is tetszem senkinek sem, de nekem sem jön be senki, aki szingli. Egy lány volt aki régóta tetszett, végül nagy nehezen rászántam magam és bepróbálkoztam finoman, de szerintem nem jöttem be neki. Más nincs a láthatáron.

Lehet ebből évekig tartó magány így?

jún. 20. 16:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Én jelenleg ebben a helyzetben vagyok. Tököm lenne hozzá, hogy ismerkedjek, csak nincs kivel. Akit látok nap mint nap, vagy foglalt vagy nem mozgat meg annyira, hogy bepróbálkozzak. Engem is nyugtalanít ez az állapot. Fél éve vagyok szingli, nagyon jó volt egyedül, de most már azért elkezdenék nyitni, viszont a probléma továbbra is adott, senki nincs a láthatáron.

F

jún. 20. 16:29
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Lehet belőle, igen. Nálam is ez a helyzet, ha fel is tűnik valaki a láthatáron időnként, az foglalt és hűséges típus.

Érthető, ha nyugtalanít a helyzet, nagyon kilátástalan tud lenni, minél idősebb vagy és minél több idő telik el így, annál inkább.

jún. 20. 16:40
 3/17 A kérdező kommentje:
Igen, főleg az idő. Más volt 18 évesen, mert bár akkor is rossz volt, de most 25 felett még hozzáadódik az is, hogy már közeledek a 30 felé és még kilátásba sincs senki, nemhogy konkrét barátnő.
jún. 20. 16:47
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezért nincs párom évekig sem mert nehéz olyat találni aki tetszik és viszonzott is.

Ez miatt ha van végre párom nem birom csak ugy kidobni akkor se ha kikéne, soknak tűrnek inkább mert nincs más.

jún. 20. 17:15
 5/17 anonim ***** válasza:
*sokan tűrnek ez miatt mert nehéz találni másikat
jún. 20. 17:15
 6/17 anonim ***** válasza:

én is igy vagyok vele, igy 5x felett :-) nőként

a hello ismerkedjünk tipusoktól falramászok online társkeresők kizárt, utcán elég fura lenne, homeoffice-ban pedig igy jártam. 22 csapdája

jún. 20. 17:24
 7/17 anonim ***** válasza:

"nincs a láthatáron"

Lehet, hogy egy kicsit messzebb, följebb vagy lejjebb kéne menned, kimozdulni, hogy többet láthass.

Már olyan is előfordult, hogy valaki nem vette észre azt, aki túl közel volt, szomszéd vagy ilyesmi.

jún. 20. 17:28
 8/17 anonim ***** válasza:
#2 vagyok, én 30 fölött járok. Tud ez rossz lenni fiatalon is, igen, de ilyenkor, amikor bárhová nézel, mindenkinek, akiben csak egy kicsi fantáziát is látni, már/még van valakije, rettenetesen elkeserítő.
jún. 20. 18:00
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Igen, volt már ilyen időszak az életemben, úgyhogy meg tudom érteni.

Mindenesetre remélem, hogy sikerül megtalálnod a megfelelő társat, ne add fel!

jún. 20. 19:11
 10/17 anonim ***** válasza:
7. Nem tudom, nekem szólt-e, de mit értesz azalatt, hogy följebb vagy lejjebb menni?
jún. 20. 19:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!