Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiakhoz szól a kérsésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szól a kérsésem elsősorban. De nők is írhatnak. Volt már sokkal gazdagabb barátnőtök?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy nővel.

Nagyon szimpatikus meg minden.

Csak kb úgy állunk hogy neki X5-ös BMW-je van 2 éves nekem meg 5-ös Golf lassan 20 éves. 😏😏

A többit tudjátok.

Állítólag őt ez nem zavarja megbeszéltük hogy én tartok ettől.

Én melózok majd egész nap,neki Online vállalkozásai vannak.

2024. jún. 13. 14:32
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nem ezen a szinten vagyunk a párommal de ha úgy vesszük gazdagabb vagyok mert nekem van örökölt ingatlan Balatonon ahol élünk, ő meg a szülőkkel lakott. Autója nem volt, jogsi se, nekem van...

Es kb 2-3x annyit kerestem.

Sosem érdekelt, es nincs is gond ebből -már közös vállalkozásban vagyunk.Én abszolút nem igénylem hogy vigyen étterembe mivel kiválóan főz és kerülök minden feltűnést is...de ha nem ilyen lennék, lehet nem működne, nem tudom.

2024. júl. 21. 11:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!