Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérsésem elsősorban. De nők is írhatnak. Volt már sokkal gazdagabb barátnőtök?
Ismerkedek egy nővel.
Nagyon szimpatikus meg minden.
Csak kb úgy állunk hogy neki X5-ös BMW-je van 2 éves nekem meg 5-ös Golf lassan 20 éves. 😏😏
A többit tudjátok.
Állítólag őt ez nem zavarja megbeszéltük hogy én tartok ettől.
Én melózok majd egész nap,neki Online vállalkozásai vannak.
Nincs önértékelesi bajom másképp nem írtam volna rá.
Ez az egy dolog zavar csak.
Amúgy nagyon jól elvagyunk.
Nőként volt már rosszabb anyagi körülmények közül jövő barátom, mondjuk azért nem X5-ös BMW vs. 20 éves Golf volt a különbség, de azért volt különbség.
Egyáltalán nem zavart és nem a pénz miatt mentünk szét amúgy.
Nálam gazdagabb barátom még nem volt, általában nagyjából ugyanolyan anyagi körülmények voltak, illetve mostani párommal is ugyanolyan az anyagi szintünk.
Ismerek amúgy ilyen BMW-s nőt. Dolgozik, nem ingyenélő, nem ribi, de pl. a bömbit a vállalkozó apuka vette a kicsi lányának. Amivel amúgy szerintem szintén semmi gond nincs, miért ne vehetne egy apa kocsit a gyerekének, ha megteheti?
Ezt azt csak azért írom, mert nem feltétlenül kell, hogy emiatt kisebbségi komplexusod legyen.
Ha csak egy kicsit lenne gazdagabb mint én nem érdekelne.
De pl van a Balatonon Vitorlása is.
Igazából csak olyanokon parázok hogy pl egy átlag étterembe viszem akkor neki az nem felel meg.
Bár azt mondta hogy ő nem ilyen flancolós nő tök átlag de valljuk be a vitorlás az nem tartozik az átlaghoz.
Meg fogja unni, hogy a helyi kifőzdébe kell menni hétvégén, mert neked nincs pénzed egy komolyabb étteremre.
Ez az én tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!