Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiakhoz szól a kérsésem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiakhoz szól a kérsésem elsősorban. De nők is írhatnak. Volt már sokkal gazdagabb barátnőtök?

Figyelt kérdés

Ismerkedek egy nővel.

Nagyon szimpatikus meg minden.

Csak kb úgy állunk hogy neki X5-ös BMW-je van 2 éves nekem meg 5-ös Golf lassan 20 éves. 😏😏

A többit tudjátok.

Állítólag őt ez nem zavarja megbeszéltük hogy én tartok ettől.

Én melózok majd egész nap,neki Online vállalkozásai vannak.

jún. 13. 14:32
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
96%
Nem fog működni mert önértékelési gondjaid vannak és irigykednél rá jobban mint jelenleg amiből a harag jönne ki, vagy meg akarnád alázni.
jún. 13. 14:33
 2/31 A kérdező kommentje:
Jó lenne saját tapasztalat.
jún. 13. 14:34
 3/31 anonim ***** válasza:
88%
Mert? Ha százan leírják, hogy nekik működik akkor neked is fog? Vagy ha azt írják, hogy nem működött akkor neked se fog? Te lennél abban a párkapcsolatban és nem én, a legjobb haverod, vagy bárki más. Kettőtökön múlna, senki máson. Még ezt sem tudod?
jún. 13. 14:39
 4/31 anonim ***** válasza:
91%
Sztem nincs para. Ha úgy is egész nap melózol, akkor úgy sem leszel vele, tehát foglalkozhatsz a saját dolgaiddal míg ő meg a sajátjával. Szerintem ez egy ideális kapcsolat.
jún. 13. 14:41
 5/31 anonim ***** válasza:
76%
Nekem minden vágyam egy gazdag nővel összejönni. Passzolt át nekem ha neked emiatt önértékelési gondjaik vannak😂
jún. 13. 14:43
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Gondjaid*
jún. 13. 14:43
 7/31 A kérdező kommentje:

Nincs önértékelesi bajom másképp nem írtam volna rá.

Ez az egy dolog zavar csak.

Amúgy nagyon jól elvagyunk.

jún. 13. 14:44
 8/31 anonim ***** válasza:
100%

Nőként volt már rosszabb anyagi körülmények közül jövő barátom, mondjuk azért nem X5-ös BMW vs. 20 éves Golf volt a különbség, de azért volt különbség.

Egyáltalán nem zavart és nem a pénz miatt mentünk szét amúgy.

Nálam gazdagabb barátom még nem volt, általában nagyjából ugyanolyan anyagi körülmények voltak, illetve mostani párommal is ugyanolyan az anyagi szintünk.

Ismerek amúgy ilyen BMW-s nőt. Dolgozik, nem ingyenélő, nem ribi, de pl. a bömbit a vállalkozó apuka vette a kicsi lányának. Amivel amúgy szerintem szintén semmi gond nincs, miért ne vehetne egy apa kocsit a gyerekének, ha megteheti?

Ezt azt csak azért írom, mert nem feltétlenül kell, hogy emiatt kisebbségi komplexusod legyen.

jún. 13. 14:47
 9/31 A kérdező kommentje:

Ha csak egy kicsit lenne gazdagabb mint én nem érdekelne.

De pl van a Balatonon Vitorlása is.

Igazából csak olyanokon parázok hogy pl egy átlag étterembe viszem akkor neki az nem felel meg.

Bár azt mondta hogy ő nem ilyen flancolós nő tök átlag de valljuk be a vitorlás az nem tartozik az átlaghoz.

jún. 13. 15:10
 10/31 anonim ***** válasza:
29%

Meg fogja unni, hogy a helyi kifőzdébe kell menni hétvégén, mert neked nincs pénzed egy komolyabb étteremre.

Ez az én tapasztalatom.

jún. 13. 15:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!