Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérsésem elsősorban. De nők is írhatnak. Volt már sokkal gazdagabb barátnőtök?
Ismerkedek egy nővel.
Nagyon szimpatikus meg minden.
Csak kb úgy állunk hogy neki X5-ös BMW-je van 2 éves nekem meg 5-ös Golf lassan 20 éves. 😏😏
A többit tudjátok.
Állítólag őt ez nem zavarja megbeszéltük hogy én tartok ettől.
Én melózok majd egész nap,neki Online vállalkozásai vannak.
"Ez csóró lányoknál is előfordul."
Ebben amúgy lehet valami, ezt nőként írom. Barátnőim közül rosszabb anyagi körülmények közül jövő az, aki a leginkább előnyben részesíti a márkákat, drága helyeket és gazdagabb férfiakat. Ő az, aki étteremben beszól a pincérnek, ha valami nem ízlett neki, ő az, aki ha beszerez egy márkásabb cuccot, akkor felvág, ő az, aki beszól, ha nem elég nívós helyre mentünk.
Több, alapvetően jobb módú barátnőmet nem érdekli igazán, hogy mennyit keres egy férfi.
"csóró lányoknál is előfordul"
Jah, csak csóró esetén nem jogos, gazdagnál igen.
"Több, alapvetően jobb módú barátnőmet nem érdekli igazán, hogy mennyit keres egy férfi."
Másik véglet, jó igénytelen nők lehetnek.
Volt. Nem részletezném de ez a “saru szíját sem vagyok méltó…” jellegű.
Én a termék árát néztem a boltban ő meg a mennyiséget, vicces volt mikor kérdezte mennyi.
Ha elég értékesnek tartod magad és ő is akkor ebből nem lesz gond. No para
ilyet nem ismerek, de olyat ismerek, aki férfi, maga is jól menő vállalkozó, jól keres, és egy olyan nőt akar (szeretőnek) akinek a férje nála 10x gazdagabb
Xd
Nem ismerkedés, csak barátság, de az egyik lánybarátom nálam sokkal gazdagabb. Konkrétan vezérigazgató egy elég ismert cégnél. Többmilliós ékszerei vannak stb. Pedig én se vagyok egy csóró valaki a 2.5 milliós havi fizetésemmel, de ez a lány sokszor gazdagabb, mint én.
Engem ez amúgy nem zavar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!