Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiakhoz szól a kérsésem elsősorban. De nők is írhatnak. Volt már sokkal gazdagabb barátnőtök?
Ismerkedek egy nővel.
Nagyon szimpatikus meg minden.
Csak kb úgy állunk hogy neki X5-ös BMW-je van 2 éves nekem meg 5-ös Golf lassan 20 éves. 😏😏
A többit tudjátok.
Állítólag őt ez nem zavarja megbeszéltük hogy én tartok ettől.
Én melózok majd egész nap,neki Online vállalkozásai vannak.
Esélyed se lesz hosszú távon. Az ilyen nők szórják a pénzt és felvágnak vele és mindenből 2-vel drágábbat vesznek mert CSAK. Abszolút a pénz körül forog az egész életük.
Egy szerényebb hozzáállású férfi és egy ilyen kivagyi-költős nő kombó esélytelen. Az átlagnő is rengeteget fogyaszt de egy költős nőnél nincsen rosszabb. Sajnos.
Én vagyok a nemsportos 40-es ő a gazdag 50es nő.
😊😉
Nekem volt szegényebb pasim. Soha nem néztem le, amiért kevesebb volt neki, mint nekem, hisz ő teljesen máshogy indult neki az életnek mint én. Ettől függetlenül mindig a fejemhez vágta, hogy nekem könnyű, nekem a szüleim tudtak ezt meg azt biztosítani, neki nem. Őt jobban zavarta a különbség,mint engem.
A ti esetetekben is azt látom, hogy téged jobban zavar, mint őt.
Nem volt de szeretnék. Jogászt, orvost elsősorban. Vonzanak a művelt és tanult nők.
Az anyagi dolog meg sokszor azért mulandó kivéve ha valaki olyan családból jön ahol hatalmas vagyonok vannak.
38F incel
Ma 12:43
Nem tudom.
Talán az összkép amit alkot.
Lehet attól normálisan szabott jó anyagú ruhája mert nincs óriás betűkkel ráírva.
Nah jó a napszemüveg szárán ott a pici logó.
Annyi látszik csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!