Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarnak manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak manapság a férfiak elköteleződni, akár kapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés
Társkeresőn úgy érzem, azt tapasztalom, hogy csak a szexet keresik. Nagyon nagyon nagyon ritka ha valakivel el lehet beszélgetni és komolyat is szeretne. Csak nem értem ez hogy visz előre bárkit is?

jún. 11. 16:12
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
100%
Számomra az az érdekes, férfiak és nők egyaránt azt mondják, komoly kapcsolatot akarnak, a valóságban pedig azt tapasztalni társkeresőkön, csak szexelni akar mindenki. Hogy is van ez?
jún. 12. 09:44
 42/46 gergelice16 ***** válasza:

#40 És jól működik? Tapasztalatom alapján azok a kapcsolatok, amik szexszel kezdődnek, sosem működnek jól. Nincs benned valami félelem (pl. ha ezt és azt nem teszem meg, vagy ha ez vagy az a dolog kiderülne rólam, akkor elhagyna)? Úgy érzed, teljesen megbízhatsz benne?

Nem kell válaszolnod, ha nem akarsz, nem fogok bíráskodni, akármit mondasz, csak érdekelne...

jún. 12. 10:20
 43/46 anonim ***** válasza:

#42 :D

Működik. Klasszikus ismerkedés volt, csak elég hamar jött a szex is. Úgy voltam vele, ha az nem jó, akkor minek húzzuk egymás agyát. Ezért hívom szexkapcsolatnak. A szexet hamar össze tudtuk hangolni, életem eddigi legjobbja, és jött a szerelem is, bizalom is mindkét fél részéről.

jún. 12. 11:02
 44/46 gergelice16 ***** válasza:
#43 Érdekes. Köszönöm a megosztást!
jún. 12. 11:14
 45/46 anonim válasza:
9# Ronda férfi is tud idióta lenni 😂
jún. 29. 20:47
 46/46 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes én meg férfiként. Azt írom és azt látom hogy a nők csak keresgélnek..

Nekem olyan nő nem is kell párkapcsolatra akit egy hónapon belül ágyba lehet vinni..

Ez egy teszt Nálam.

Szeretem megismerni előtte a másikat szeretem a mély beszélgetéseket egy kapcsolatban fontos a szex de nem minden sőt alapvető emberi értékek odafigyelés szeretet megbecsülés

44 F

okt. 7. 08:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!