Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak manapság a férfiak elköteleződni, akár kapcsolatban lenni?
#40 És jól működik? Tapasztalatom alapján azok a kapcsolatok, amik szexszel kezdődnek, sosem működnek jól. Nincs benned valami félelem (pl. ha ezt és azt nem teszem meg, vagy ha ez vagy az a dolog kiderülne rólam, akkor elhagyna)? Úgy érzed, teljesen megbízhatsz benne?
Nem kell válaszolnod, ha nem akarsz, nem fogok bíráskodni, akármit mondasz, csak érdekelne...
#42 :D
Működik. Klasszikus ismerkedés volt, csak elég hamar jött a szex is. Úgy voltam vele, ha az nem jó, akkor minek húzzuk egymás agyát. Ezért hívom szexkapcsolatnak. A szexet hamar össze tudtuk hangolni, életem eddigi legjobbja, és jött a szerelem is, bizalom is mindkét fél részéről.
Érdekes én meg férfiként. Azt írom és azt látom hogy a nők csak keresgélnek..
Nekem olyan nő nem is kell párkapcsolatra akit egy hónapon belül ágyba lehet vinni..
Ez egy teszt Nálam.
Szeretem megismerni előtte a másikat szeretem a mély beszélgetéseket egy kapcsolatban fontos a szex de nem minden sőt alapvető emberi értékek odafigyelés szeretet megbecsülés
44 F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!