Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem akarnak manapság a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak manapság a férfiak elköteleződni, akár kapcsolatban lenni?

Figyelt kérdés
Társkeresőn úgy érzem, azt tapasztalom, hogy csak a szexet keresik. Nagyon nagyon nagyon ritka ha valakivel el lehet beszélgetni és komolyat is szeretne. Csak nem értem ez hogy visz előre bárkit is?

2024. jún. 11. 16:12
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
51%

30

Legalább ne hazudj kiscsillag.

Azt biztosan nem mutatják, hogy milyen lúzerek írnak rájuk, ugyanis irkálni azzal tudsz akivel matchelsz, ergo te magad is jobbra húztad. Az, hogy ilyen lúzereket húzgál jobbra a barátnőd, azt a német úgy mondja, hogy Selberschuld. Mindenesetre szép próbálkozás volt.

Nem kell statisztika, mert ez tapasztalat és nem csak az enyém. Sőt, ennek neten is utána olvashatsz.

" A valóságban, tudod, amiben 3D-sek az emberek, ott nincs 50-ből 1 arány."

A főkérdés is a társkeresőről szól, tudod, az az online platform amit nem ismersz, csak szakértő vagy benne, illetve eddig is a Tinder és a társai volt a téma, tehát nem értem hogy jön ide a valóság. 1 szóval nem állítottam, hogy minden nőt a valóságban naponta 50 férfi megkörnyékez. De azt nyugodtan megkérdezheted az állítólagos barátnődet, vagy csak képzeletbeli, nem tudom, hogy naponta hány lájkot kap Tinderen. Utána menj fel Tinderre egy akármilyen AI által generált átlagos férfi fotójával, aztán 1 hét múlva megláthatod te magad is a statisztikát.

Mindenesetre 3 oldal után kiderült, hogy nem az eszedért cuppognak neked az építőmunkások, esetleg nem gondolkodtál még rajta, hogy leállj valamelyikkel? Csak mert a hasonló-hasonlót vonz elv alapján életed párját is meglelheted valamelyik ronda, igénytelen, incel, lúzer (volt még valami?) személyében.

2024. jún. 11. 21:30
 32/46 anonim ***** válasza:
58%

Ha te a Tindert társkeresőnek gondolod, akkor meg is van a probléma forrása.

Az igazából egy szexpartnerkereső. Oké, hogy elméletileg tartós kapcsolatok is születhetnek ott, de a túlnyomó többség nem ezért regisztrál oda, hanem mert dugni akar.

Amúgy meg baromság, rengetegen el akarnának köteleződni, csak őket nem Tinderen fogod megtalálni.

2024. jún. 11. 22:01
 33/46 MolotovPunk ***** válasza:
60%
A legtöbb nőnek kiszámíthatatlan érzelmei vannak, ma még szeret, holnap hirtelen elhagy egy másik pasi miatt. Tapasztalatból írom, volt néhány párkapcsolatom régebben. Egyébként részemről az elköteleződés és házasság nálam már kakukk, nem érdekel, nincs hozzá se kedvem se időm rá, de nincs is olyan nő, aki nekem tetszene harmincas korban és szingli lenne és mondjuk nem akar utódot sem. Elfoglalom magam párkeresés helyett, helyette sportolok, gyakran bringázok, ritkán haverokkal vagyok. Szerencsére magas és vékony sportos pasi vagyok, nem vagyok elhízott lusta férfi, de valahogy mégis társkeresőre sincs kedvem felmenni, értelmetlen időpazarlásnak tartom a randizást, főleg hogy manapság sok mindenkinek igazából az okostelefonja a párja. Viszont az lehetséges, hogy nehezen alkalmazkodnék már 36 évesen máshoz, úgy hogy több éve egyedülálló pasi vagyok.
2024. jún. 12. 00:45
 34/46 MolotovPunk ***** válasza:
Egyébként ahogy az utolsó kommentelő is írta előttem a tinder egy szextárskereső inkább, te pedig rossz helyen keresel komolyabb pasit.
2024. jún. 12. 00:47
 35/46 anonim ***** válasza:
Rossz élmények, csalódások miatt.
2024. jún. 12. 07:05
 36/46 anonim ***** válasza:

14-esnél a pont!

Mindenki felszínes szerintem, akkor legalább a testnek adjuk meg, amit kér, kevesebb lesz a belső feszültség.

2024. jún. 12. 07:39
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki érdekel, akkor szeretek beszélgetni vele, de azt nem szeretem, amikor tele van gondokkal,(alapvetően mindenkinek vannak, csak nem mindegy, hogy kezeli) megoldandó problémákkal, nyűgökkel és megoldani nekem kell, mert csak halmozta ezeket az élete során.
2024. jún. 12. 07:50
 38/46 anonim ***** válasza:
Férfi vagyok sajnos Tinderen csak komolytalan nők vannak Csak szexet akarnak nekem ettől több kell 40-es pasi
2024. jún. 12. 08:03
 39/46 anonim ***** válasza:
Olyan szomorú ezeket olvasni, 24, 33, 37, 38! Sajnálom, hogy ilyen kiábrándultak lettetek. Kincsek vagytok pedig mind.
2024. jún. 12. 09:04
 40/46 anonim ***** válasza:
Nálam pont fordítva történt, szexkapcsolatot akartam, hát nem együtt élek vele már több, mint 10 éve? Így alakult.
2024. jún. 12. 09:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!