Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak manapság a férfiak elköteleződni, akár kapcsolatban lenni?
Részben mert a pasik nagy része is szívott már: mind az önmaga h*esége miatt (mert pl.: nagyon rámenős volt a nőkkel), mind a másik fél hibájából (mert pl.: kihasználja a pasikat).
És nem a megoldást, a változást keresik, hanem a könnyebb utat, azaz azt, hogy nem köteleződnek inkább el, nem vállalnak fel több kapcsolatot.
Senki nem tanul megfelelően a hibájából.
Édes szívem, a szexhez két ember szükséges (vagy több de mindegy most ez). Ha a nők NEM mennének bele random pasikkal az alkalmi szexbe, elvárnák azt, hogy igenis küzdjenek meg értük, randizznak és nem ugranának a (legjobb, mondhatni top 10%) pasik farkára egyből akkor nem kellene feltenni ezt a kérdést.
Az igényesség és az, hogy valakinek igenis vannak elvárásai ezeknél a dolgoknál kellene megjelennie, nem pedig ott, hogy vajon a jó pasinál megdugathatod magad esetleg még jobbal, hátha az veled marad...
NEM fog. Mert miért tenné? Lesz még sok másik csaj, fölösleges leállnia egyel.
Én pl. világ életemben normális, komoly kapcsolatot akartam. Nem vágytam arra soha, hogy minél több csajt dugjak meg, nem akartam senki csak úgy hülyíteni, nem is mentem bele 99%-ban az olyan lehetőségekbe, amikor lett volna alkalmam "csak" dugni.
Én mégsem kellek senkinek. Nem kapok lájkot, nem akarnak velem szóba állni, nem akarank velem ismerkedni.
Én randizni, ismerkedni, hosszan beszélgetni, találkozgatni szeretnék aztán normális kapcsolatba kerülni, családot alapítani, gyereket vállalni. De a mai nők erre nem alkalmasak. Ameddig tehetik csak mennek körbe a faß körhintán, már elnézést, de tényleg ez van.
19
De, ez így van.
Regisztrálj fel Tinderre egy átlagos férfi profillal és 1 hét után vesd össze mondjuk a saját, női profiloddal a lájkok tekintetét.
A nyakamat ráteszem, hogy az 1 hét alatt az átlagos férfi profilon 10 lájk sem lesz, míg egy teljesen átlagos nő naponta bőven kap 10 lájkot Tinderen.
Ilyenkor van az, hogy a nők elhiszik, hogy ők amúgy k.rva jól néznek ki és ők az atyaúristen, nem véletlenül mondják, hogy a Tindert a nők többsége tulajdonképpen egoboosternek használja. A való életben lehet a kutya nem foglalkozik vele, de estére megnyugszik a lelke, hogy "na, ma is 10 faszi engem akar".
Tény, hogy ebben van olyan is, akinek igazából mindegy ki, csak dugni lehessen, de az is tény, hogy a férfiak az online társkeresőn sokkal jobban a földön állnak, és ők elhúznak átlagos lányokat is, míg a nőknél ez egyáltalán nem jellemző, pont azért nem, mert elhiszik hogy ha sok lájkot kapnak, akkor ők bőven felérnek a férfiak 10%-ához.
25, a tinder nem egobooster. Azoknak, akiknek 10 éves koruktól fogva építőmunkások cuppognak, igénytelen pasasok "lájkjai" nem jelentenek semmit.
Igazából negatív, hogy azt hiszi az igénytelen senki, hogy akár csak ránéznék.
26
Milyen érdekes, hogy a felső 10%-on kívül neked mindenki igénytelen 😀
Először a rondasággal jöttél, azóta sikerült értelmezned a kommentet, most igénytelenséggel példálózol. Ezek szerint számodra a Tinderen minden f.szi igénytelen és/vagy ronda, kivétel a felső 10%-ot.
Mesterien nem értelmezed az írásomat, kiválasztasz egy neked tetsző dolgot és írsz rá valamit.
A 25-ös válaszomban ezek szerint te ennyit értettél meg, hogy a Tinder egobooster... A többi tényt sikeresen figyelmen kívül hagytad.
"Milyen érdekes, hogy a felső 10%-on kívül neked mindenki igénytelen"
Ezt hol írtam? Nekem az igénytelen, aki igénytelen.
Nem értek a Tinderhez, soha nem voltam társkeresőn, de sok inceltől olvastam ezt a 10%-ot, ez valami ilyen legenda lehet nálatok.
28
Szóval nem értesz a Tinderhez mert soha nem voltál társkeresőn, de azt tudod hogy a nők nem egoboosternek használják, azt is tudod, hogy nem tény, az amiket eddig leírtam és en bloc nyilatkozol arról, hogy milyen ott a férfi-nő összetétel úgy, hogy még a platformot sem ismered 😀
Rendben van.
Remélem villanyszerelésbe nem kezdesz ilyen magabiztossággal, mert ha olyan biztosan nyúlkálsz az áramba mint amilyen biztosan meg akarsz győzni valamiről, amiről fogalmad sincs mert nem ismered, akkor biztos hogy agyon fog csapni az áram.
Én szóltam.
Nő vagyok, tudom, milyen nyomorékok vannak online társkereső nélkül is. Ismerem a többi nőt, akik bosszankodva, ritkábban röhögve mutatják, milyen lúzerek írnak rájuk.
Nem tény, amit írtál, mert nem linkelted a statisztikád. Ez az 50-ből 1 egy nagyon jóindulatú, popsiból előhúzott szám. A valóságban, tudod, amiben 3D-sek az emberek, ott nincs 50-ből 1 arány. Akkor társkeresőn, ahova szerencsétlenebb férfiak regisztrálnak, meglesz ez az arány?
Linkeld be a statisztikát, és cáfolj rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!