Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » DHa megemlítem,bárkinek,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DHa megemlítem,bárkinek,hogy az hogy lassan 40 évesen hogy még nem volt nőm se sex és ez nem tetszik,mért furcsálják?

Figyelt kérdés
Nem vagyok elfogult magammal szemben,nyilván vannak hibáim,de a nőknek is,a férfiaknak is,nyilván nem csak én vagyok ebbe a helyzetbe,igazából azt se tudom mi számít,mitől lessz nője valakinek 14 évesen,a másiknak meg 40 évesen se.Ha a 70 ezret kereső gyógyszerfüggő psalinak van nője,szakítanak,bepróbálkozok a nőnél,nyilván nem egyből,erre durva módon ignorál,azt nyilván nem tudom hova tenni.És akkor jön a szöveg hogy biztos túl jó nőknél próbálkozok....
2024. jún. 11. 11:42
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Tényleg ötleted sincs, mi gáz veled?
2024. jún. 11. 12:38
 12/20 anonim ***** válasza:
#10 Azért kérdeztem, mert én pl. 43 éves vagyok és 16 évesen sziklaszilárd meggyőződésem volt, hogy az első párommal fogom leélni az életem. Az első kapcsolatom óriási szerelem volt, 12 évig voltunk együtt, de sajnos túl sokáig ragaszkodtam az elképzelésemhez és nem vettem észre, hogy ami nem megy, azt nem kéne erőltetni. Ma már tudom, milyen buta elképzelés volt, 16 évesen még nagyon nem tudjuk, hogy milyen az élet valójában. Ma már csak nevetek az akkori önmagamon, hogy mennyire naiv voltam 😃
2024. jún. 11. 12:39
 13/20 anonim ***** válasza:
Én akkor is azt kerestem, mint amit most, csak nem volt ennyi tapasztalatom, hogy kiszűrjem azt, ha valaki nem ilyen. Nyilván én sem maradtam együtt az első párommal, de így negyedjere sikerült egy normális, boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatot kialakítani.
2024. jún. 11. 13:27
 14/20 anonim ***** válasza:

Szerintem kérdező a hájasírsodat meg a kommunikációdat furcsállják

Namost ha így fogalmazol írásban, akkor szóban sem lehetsz sokkal jobb, ez meg azért elég gáz.

Amúgy sajnállak, mert én is férfi vagyok tudom min mész át és megértelek, dehát az írásképed...

Nem a legélesebb kés lehetsz a fiókban.

Az a tanácsom hogy ne verd nagy dobra, nem kell mindenkinek mindent azonnal tudnia. Hazudozni sem érdemes, de szükség sincsen rá. Én pl. azt mondtam az első barátnőmnek, hogy soha nem volt még párkapcsolatom, csak alkalmi meg szexkapcsolataim, amik nem voltak rendes kapcsolatok, így nincs tapasztalatom csak a szexben.

Az hogy az összes csaj addig egytől egyik prosti volt, nem kellett tudnia, mi köze hozzá?

2024. jún. 11. 15:17
 15/20 anonim ***** válasza:
#14 Mi köze hozzá? Add már meg a lehetőséget a párodnak, hogy eldöntse, akar-e valakit párjának, aki prostikhoz jár. Igénytelenség tetőfoka.
2024. jún. 11. 15:24
 16/20 anonim ***** válasza:
6%

A világon semmi köze hozzá amíg nem hordozok semmit, igaz azóta szakítottunk de ez mellékes.

Egy év telt el az utolsó prosti és ő közte, így nem volt veszély.

Ezután pedig annyi köze volt hozzá mint neked, azaz nulla

Az én magánügyem, és nem bántam meg, nincs is okom rá

2024. jún. 11. 15:29
 17/20 anonim ***** válasza:
64%
Nem csak a fertőzésre gondoltam. Ha szerinted egy komoly kapcsolatban a másik fél nem tudhatja, hogy neked a szexuális kapcsolataid prostituáltakkal voltak, akkor komoly gond van a fejedben. Attól, hogy ő még akkor nem volt része az életednek, joga van tudni, mert nagyon sokat elárul egy ember jelleméről, ha ilyen "szolgáltatást" vesz igénybe.
2024. jún. 11. 15:32
 18/20 anonim ***** válasza:
34%

Vergődhetsz sokáig 17#

Nem, nincs joga tudni róla, hiszen ez az én magánügyem, senkinek semmi köze hozzá. Megtanulhattam ugyanis hogy aki ilyet elárul az egy szánalmas lúzer, olyan mint ha egy csaj arról őszinte hogy hányan hányféleképpen kurták végig. Meg is érdemli ha valaki ennyire őszinte, ostoba dolog támadási felületet adni teljesen feleslegesen

2024. jún. 11. 15:51
 19/20 anonim ***** válasza:

Én aztán nem vergődtem, szerencsére nekem igényesebb a párom és nem süllyedt sosem arra a proli szintre, hogy rib*ancokhoz járjon, akikben úgy forognak idegen farkak, mint egy irodaházban a forgóajtó. Nyilván voltak előttem barátnői vagy csak alkalmi kapcsolatai, de sosem kellett fizetnie érte és megnézte, hogy kibe lógatja bele, már bocsánat.

De nyilván úgy éled az életed, ahogyan akarod, van akinek csak ez jut.

2024. jún. 12. 12:35
 20/20 anonim ***** válasza:
29%

"szerencsére nekem igényesebb a párom és nem süllyedt sosem arra a proli szintre, hogy rib*ancokhoz járjon"

Látod, a tudatlanság áldásos

Kérdezőnek tanulság hogy miért nem szabad az igazat elmondani egy nőnek a múlttal kapcsolatban

2024. jún. 12. 15:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!