Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DHa megemlítem,bárkinek,hogy az hogy lassan 40 évesen hogy még nem volt nőm se sex és ez nem tetszik,mért furcsálják?
Szerintem kérdező a hájasírsodat meg a kommunikációdat furcsállják
Namost ha így fogalmazol írásban, akkor szóban sem lehetsz sokkal jobb, ez meg azért elég gáz.
Amúgy sajnállak, mert én is férfi vagyok tudom min mész át és megértelek, dehát az írásképed...
Nem a legélesebb kés lehetsz a fiókban.
Az a tanácsom hogy ne verd nagy dobra, nem kell mindenkinek mindent azonnal tudnia. Hazudozni sem érdemes, de szükség sincsen rá. Én pl. azt mondtam az első barátnőmnek, hogy soha nem volt még párkapcsolatom, csak alkalmi meg szexkapcsolataim, amik nem voltak rendes kapcsolatok, így nincs tapasztalatom csak a szexben.
Az hogy az összes csaj addig egytől egyik prosti volt, nem kellett tudnia, mi köze hozzá?
A világon semmi köze hozzá amíg nem hordozok semmit, igaz azóta szakítottunk de ez mellékes.
Egy év telt el az utolsó prosti és ő közte, így nem volt veszély.
Ezután pedig annyi köze volt hozzá mint neked, azaz nulla
Az én magánügyem, és nem bántam meg, nincs is okom rá
Vergődhetsz sokáig 17#
Nem, nincs joga tudni róla, hiszen ez az én magánügyem, senkinek semmi köze hozzá. Megtanulhattam ugyanis hogy aki ilyet elárul az egy szánalmas lúzer, olyan mint ha egy csaj arról őszinte hogy hányan hányféleképpen kurták végig. Meg is érdemli ha valaki ennyire őszinte, ostoba dolog támadási felületet adni teljesen feleslegesen
Én aztán nem vergődtem, szerencsére nekem igényesebb a párom és nem süllyedt sosem arra a proli szintre, hogy rib*ancokhoz járjon, akikben úgy forognak idegen farkak, mint egy irodaházban a forgóajtó. Nyilván voltak előttem barátnői vagy csak alkalmi kapcsolatai, de sosem kellett fizetnie érte és megnézte, hogy kibe lógatja bele, már bocsánat.
De nyilván úgy éled az életed, ahogyan akarod, van akinek csak ez jut.
"szerencsére nekem igényesebb a párom és nem süllyedt sosem arra a proli szintre, hogy rib*ancokhoz járjon"
Látod, a tudatlanság áldásos
Kérdezőnek tanulság hogy miért nem szabad az igazat elmondani egy nőnek a múlttal kapcsolatban
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!