Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
DHa megemlítem,bárkinek,hogy az hogy lassan 40 évesen hogy még nem volt nőm se sex és ez nem tetszik,mért furcsálják?
Nem túl jóknál, de ezek alapján egyértelműen nem ismered magad, az igenyeidet, hogy mire vágysz. Nem te irányítod az életed, hanem csak sodródsz.
Én pl 17 éves korom óta tudom, hogy ki vagyok, mire vagyok, milyen kapcsolatot szeretnek kialakítani, ennek megfelelően kerestem part.
40 éves korodig egyetlen alkalom sem volt, amikor sikerült? Vagy mióta próbálkozol? Vannak barátaid, eljársz bárhova?
Nekem volt egy exem, én voltam 28, ő pedig 30, amikor megismerkedtünk és akkor ő még szűz volt. De annak az volt az oka, hogy soha, sehova nem járt, otthon ült állandóan. Egy netes játékban ismerkedtünk meg. Nálad is nagyjából ezt tudom elképzelni, hogy nem igazán adódik alkalom, hogy ismerkedhess és abból kapcsolat alakuljon ki. Én sem vagyok nagy bulizós, a jelenlegi páromat is neten ismertem meg, nyolc éve vagyunk együtt.
43/N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!