Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » DHa megemlítem,bárkinek,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

DHa megemlítem,bárkinek,hogy az hogy lassan 40 évesen hogy még nem volt nőm se sex és ez nem tetszik,mért furcsálják?

Figyelt kérdés
Nem vagyok elfogult magammal szemben,nyilván vannak hibáim,de a nőknek is,a férfiaknak is,nyilván nem csak én vagyok ebbe a helyzetbe,igazából azt se tudom mi számít,mitől lessz nője valakinek 14 évesen,a másiknak meg 40 évesen se.Ha a 70 ezret kereső gyógyszerfüggő psalinak van nője,szakítanak,bepróbálkozok a nőnél,nyilván nem egyből,erre durva módon ignorál,azt nyilván nem tudom hova tenni.És akkor jön a szöveg hogy biztos túl jó nőknél próbálkozok....
2024. jún. 11. 11:42
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
24%

Nem túl jóknál, de ezek alapján egyértelműen nem ismered magad, az igenyeidet, hogy mire vágysz. Nem te irányítod az életed, hanem csak sodródsz.

Én pl 17 éves korom óta tudom, hogy ki vagyok, mire vagyok, milyen kapcsolatot szeretnek kialakítani, ennek megfelelően kerestem part.

2024. jún. 11. 12:02
 2/20 A kérdező kommentje:
Én is tudom milyen nők jönnek be nekem,ha egy nő egy patk..ány,azt honnan lássam vagy tudjam?vagy lehet hogy amúgy jófej,csak annyira felzakaltta hogy bejelöltem ismerősnek hogy muszáj volt elküldenie az any..mba
2024. jún. 11. 12:04
 3/20 anonim ***** válasza:
84%
Olyan nőknél miért próbálkozol akik alig szakítottak?
2024. jún. 11. 12:15
 4/20 A kérdező kommentje:
ki mondta hogy alig?nem egy hónap telt el,egyébként rá 2 hétre eltt fickója
2024. jún. 11. 12:18
 5/20 anonim ***** válasza:
8%
1-es, és most vagy 18? 😃
2024. jún. 11. 12:18
 6/20 anonim ***** válasza:
94%

40 éves korodig egyetlen alkalom sem volt, amikor sikerült? Vagy mióta próbálkozol? Vannak barátaid, eljársz bárhova?

Nekem volt egy exem, én voltam 28, ő pedig 30, amikor megismerkedtünk és akkor ő még szűz volt. De annak az volt az oka, hogy soha, sehova nem járt, otthon ült állandóan. Egy netes játékban ismerkedtünk meg. Nálad is nagyjából ezt tudom elképzelni, hogy nem igazán adódik alkalom, hogy ismerkedhess és abból kapcsolat alakuljon ki. Én sem vagyok nagy bulizós, a jelenlegi páromat is neten ismertem meg, nyolc éve vagyunk együtt.

43/N

2024. jún. 11. 12:21
 7/20 A kérdező kommentje:
neten se kiváncsiak rám a nők,le írtam hogy reagálnak ott(is)
2024. jún. 11. 12:22
 8/20 anonim ***** válasza:
95%
De mióta ismerkedsz? Tegyük fel, hogy 20 éve. 20 év alatt egyetlen nővel sem jutottál el odáig, hogy legalább randi legyen belőle? Ez azért furcsa. A legidiótább ismerősömnek is volt vagy van már párja.
2024. jún. 11. 12:31
 9/20 A kérdező kommentje:
legelőször 12 évesen akartam,azóta....
2024. jún. 11. 12:34
 10/20 anonim ***** válasza:

5

25 éves no vagyok 🙃

2024. jún. 11. 12:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!