Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrovertált, uram bocsá (esetlegesen) beszédes és/vagy jót, élethez pozitív hozzáállást sugárzó, párkapcsolata "elfogadható/ajánlható" férfivá hogyan lehet válni? (Ha lehet egyáltalán. Többé, akár netalán csak kevésbé.) Kisebb kifejtés lent.
Olvastam nemrég:
"Olyanokkal meg nem érdemes foglalkozni, aki beszari, mert magabiztos nőnek erős/határozott férfi kell, aki tudja mit akar és tesz is érte."
"Kishitű nyámnyila pasik..."
"Kisebbségi komplexusos alakok..."
Hogyan lehetne akár kisebb mértékben, jobb esetben nagyobb mértékben (ha nem is teljesen, ahhoz szerintem késő már) extrovertált férfivá válni? Egy olyan egyénné, akinek esetleges kisugárzására (valamelyest) jobban felfigyelnek a hölgyek, talán még a társaságát is kedvelik, szimplán csak jó vele beszélgetni, jó vele lenni. Ha nem is különösebben izgalmas férfi, de elfogadható, úgymond szép élete van.
És!
Olyanná, hogy egy egészséges önértékeléssel rendelkező, kedvelt(!) NŐ mellett is (jobban, vagy csupán közepesen) erős férfiként álljon?
Ebből a megvetett, észrevehetetlen és majd' mindentől aggódó komplexusos-féle állapotból hogyan lehet(ne) harminc felett átkerülni egy valamivel extrovertáltabb, valamivel megnyerőbb, vagy minimum elfogadható szintű férfivá hogyan lehetne avanzsálódni?
Több társasági esemény? Több barátra való szert tevés? Olvasottság? Aktív sport-élet (ökölvívás, futás, canicross)? Táncórák? Évente több utazás (ott pedig helyiekkel ismerkedés/barátkozás/beszélgetés)?
Sokkal másabb?
19: mert emellett szocfóbiás... kijárkál Olaszországba néha, de effektíve semmit nem csinál ott, max. eljár meccsre, ha összekuporgat vmit. Önfenntartó munkája hol van, hol nincs, mert nehezen tud összpontosítani és emellé még dühkezelési gondjai is vannak, így sok helyen nem tud ottmaradni. De alapvetően az ilyen típusú embereknél jellemző az, hogyha nem talál egy olyan munkát, amiből meg tud élni, azért nem szoktak sikeresek lenni.
Ideális meseforgatókönyv az, amit ide leírtál.
most miért lenne az? csak egy példa volt
de azért ha vki mondjuk olvas ilyesmi helyzetben levő emberekről, más emberek életéről, nem ez az egyetlen eset, és igenis lehet rohadt sok példát hallani arról, hogy monomániás érdeklődésből az esetek 90%-ában nem lehet megélni (max. hobbiként munka mellett, már ha képes a munkavégzésre szélsőséges introság, szocfóbia mellett, ami elég ritka, kiv. ha vki kezelteti magát, de az még fejlettebb országokban is gyerekcipőben jár, hogy vki képes legyen belátni, hogy ezen dolgozni kell szakemberrel)
#24: "most miért lenne az?"
Azért, drágaság, mert aki ioyet tesz, az hovatovább indirekt módon beismeri, hogy a fontos információ elhallgatásával nyert titkos ütőkártyára SZÜKSÉGE VOLT, mivel amúgy egyéb eszközökben - például elfogadható érvekben, hogy csak egyet említsek a sok közul - alapvető hiányt szenved. Magyarra fordítva: aki rendszeresen olvasgat itt, az már rég megtanulta, hogy ez itt a leggázabb emberek szokása.
Jézus!
Valamit durván félreértettél!
(Vagy én nem voltam a kívánt hölgyek tulajdonságait/személyiségét - alaposan - körülíró.)
Írod, hogy: "miért lenne cél az, hogy 600 nőnek tetsszél, főleg a divatos csajoknak."
Nem, nem tehát! Véletlenül sem. 🙂
"Insta" like-vadász "hölgy" meg kiváltképp nem!
Azt írtam, hogy: "akár az egészséges önbizalommal rendelkező, kedvelt(!) hölgyek szemében is!"
Kifejezetten egészséges önbizalommal rendelkező nőket (is, akár) szeretnék szeretni (de előbb természetesen figyelmüket felkelteni, idővel esetleg a vágyukat is), azaz NEM magabiztos nő van oda írva - erre kifejezetten ügyeltem -, hanem egészséges önbizalommal rendelkező. Nem beképzelt, nem magától elszállt, nem önimádó, csupán egy teljesen egészséges hétköznapi hölgy. Aki kedveli önmagát, vagy jól elvan önmagával. Kedvessége pedig mindenkinek(!) feltűnik és ezzel érkeztünk el a második ponthoz, a felkiáltó jeleshez, hogy: "kedvelt hölgy". Kedvelik őt, mivel belülről áradó kedvessége minden körülötte levőre jó hatással van. Kedvelik, szeretik őt, intelligens, szép a beszéde, mindig a megfelelő, átgondolt szavak hagyják el ajkait (nem úgy, mint egyesek, igazán nem akarok magamra mutogatni 😅), vágynak a társaságára, visszavárják mindenhova, szimpatikus nőnek látja őt férfi és nő, felnőtt és gyermek egyaránt! Az az igazi több ezer éves női bájjal és kedvességgel MEGÁLDOTT hölgy, aki évezredeken át megtestesítette a szerethető hölgyet.
Álomnő. 🙂
Itt jön a probléma, hogy hogyan tudnám magam (több téren is) legalább egy kicsit olyanra felfejleszteni, hogy a személyiségem imponáló(bb, legalább valamelyest) legyen EZEN csodálatos nők szemében!
Igen, ismerek egy ilyen tüneményt. 🙂
Szerintem édes kevés lennék neki.
Kilences/tizennyolcas: ne haragudj! Szerintem átsiklottam hozzászólásodon.
Eléggé jól ismerem magam, és sajnos (magyar átlaghoz viszonyítva, akik mindig mást hibáztatnak, hibáikat sosem ismerik be és ők "tökéletesek", na ilyen emberekhez képest) meglehetősen kritikus vagyok önmagammal szemben!
Nem tudom, hogy ez segített-e esetlegesen a kérdésed megválaszolásában. Remélem igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!